11.3 C
București
duminică, 15 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDe Bruyne, un car de nervi după înfrângerea cu Franța! „Nu pot...

De Bruyne, un car de nervi după înfrângerea cu Franța! „Nu pot tolera așa ceva!”

Kevin De Bruyne, mijlocașul ofensiv al Belgiei, a fost profund nemulțumit după ce echipa sa a pierdut meciul din Liga Națiunilor cu Franța, scor 0-2.

Kevin De Bruyne a fost extrem de critic după meciul cu Franța. Mijlocașul a afirmat că unii jucători nu și-au îndeplinit sarcinile.

În urma acestei înfrângeri pe terenul Franței, Belgia se află acum pe locul 3 în grupa 2 din Liga A.

Da, Franța este mai puternică decât noi. În a doua repriză, când am fost conduși, nu a existat tranziție. Dar nu a fost doar tranziția care nu a fost bună, ci și modul în care am jucat. Unii jucători nu și-au făcut treaba.

Mi-am spus părerea în vestiar la pauză. Când noi nu suntem suficient de buni pentru top, trebuie să dăm absolut tot și eu nu am văzut asta. Pot accepta că nu suntem la fel de buni ca în 2018, am fost primul care a spus asta, dar nu pot tolera modul în care am jucat în seara asta”, a declarat Kevin De Bruyne, conform BBC.

Nici presa din Franța nu a fost indulgentă cu Belgia.

„Linii strânse, un trio de mijlocași muncitori, fără pressing, contraatac și explozii de joc. Echipa Franței și-a regăsit fundamentele pentru a învinge o echipă a Belgiei care s-a stins rapid și a fost prea slabă în apărare. Primele două mingi pe care le-au atins Les Bleus au fost un semn al lucrurilor care vor urma”, a scris L’Equipe.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Joe Biden se va preocupa de întărirea Ucrainei pentru restul mandatului

Preşedintele american Joe Biden este "hotărât" să folosească restul mandatului său pentru a întări Ucraina şi se va întâlni cu omologul său Volodimir Zelenski...

Joe Biden se va preocupa de întărirea Ucrainei pentru restul mandatului

Preşedintele american Joe Biden este "hotărât" să folosească restul mandatului său pentru a întări Ucraina şi se va întâlni cu omologul său Volodimir Zelenski...
Ultima oră
Pe aceeași temă