17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDarius Olaru, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Vom petrece...

Darius Olaru, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Vom petrece cât ne țin picioarele”

După ce FCSB a primit oficial trofeul de campioană a Ligii 1, primul după o „secetă” de nouă ani, căpitanul formației roș-albastre, Darius Olaru, a declarat că el şi colegii săi vor petrece cât îi vor ţine picioarele.

„A fost visul meu să câştig titlul şi mi l-am îndeplinit. Cumva cam toate zilele care au urmat meciului cu Farul, când am ştiut sigur că suntem campioni, au fost cele mai frumoase din viaţa mea. Şi le merităm toţi pentru că am muncit. Sigur vor mai fi câteva petreceri. Vom petrece cât ne ţin picioarele”, a spus el.

Olaru a menţionat că nu vrea să se gândească la ultima partidă a sezonului, cea cu Rapid. „Nici nu vreau să mă gândesc la derby-ul cu Rapid, vreau să mă bucur de această seară alături de suporteri pentru că merităm”, a mai afirmat Darius Olaru.

FCSB a pierdut cu 0-1 în fața celor de la CFR Cluj, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, în etapa a noua a play-off-ului Ligii 1.

Meciul a fost urmat de ceremonia de înmânare a tricourilor de campioni, a medaliilor şi a trofeului de campioană. Gruparea bucureşteană nu mai câştigase titlul din 2015.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă