16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportFotbalCraiova lui Mititelu își schimbă antrenorul recent numit, fără ca acesta să...

Craiova lui Mititelu își schimbă antrenorul recent numit, fără ca acesta să prindă un meci oficial

FC U Craiova 1948 şi antrenorul portughez Joao Janeiro au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului, a anunţat, astăzi, gruparea din Bănie pe pagina sa de Facebook.

”Acest lucru s-a efectuat la solicitarea lui Joao Janeiro, din cauza unor probleme personale intempestive”, a precizat clubul.

Finanţatorul Adrian Mititelu anunţa venirea lui Janeiro pe 16 mai, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Tehnicianul, care semnase un contract pe un an, cu prelungire pentru încă un an, a fost prezentat oficial pe 3 iunie şi a condus primul antrenament pe 17 iunie.

Joao Janeiro (41 ani) a pregătit ultima oară echipa maghiară VSC Debrecen până în august 2022, după ce anterior fusese antrenor secund la Belenenses şi 1 Dezembro şi principal la Loures, Cova da Piedade, toate în Portugalia, Tulsa Roughnecks (SUA), Szeged, Kisvarda (ambele în Ungaria) şi Dunajska Streda (Slovacia).

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă