19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalCorvinul a detonat bomba zilei în Cupa României! Hunedorenii au învins deținătoarea...

Corvinul a detonat bomba zilei în Cupa României! Hunedorenii au învins deținătoarea trofeului

Corvinul Hunedoara a produs surpriza zilei în Cupa României, după ce a învins-o cu scorul de 1-0 pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, deţinătoarea trofeului.

Singurul gol al meciului jucat la Hunedoara, în fața unei asistențe de peste 5000 de spectatori, a fost reușit de Antonio Manolache, în minutul 57.

În alt meci disputat marţi în grupa A, Chindia Târgovişte a fost învinsă, pe teren propriu, de Petrolul Ploieşti, cu scorul de 0-2.

După două etape, Petrolul și Corvinul conduc în clasament, cu câte șase puncte, în timp ce Sepsi OSK, câștigătoarea ultimelor două ediții ale Cupei României, e ca și eliminată din competiție, având o „zestre” de un singur punct.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...
Ultima oră
Pe aceeași temă