19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalChelsea a pus ochii pe Gavi, superstarul Barcelonei

Chelsea a pus ochii pe Gavi, superstarul Barcelonei

Chelsea Londra a început demersurile pentru transferul tânărului internaţional spaniol Gavi de la FC Barcelona, conform informațiilor apărute în mass-media spaniolă.

Conform cotidianului AS, emisari ai grupării de pe Stamford Bridge s-au întâlnit cu agentul lui Gavi, în urmă cu trei săptămâni la Madrid. Directorul sportiv al londonezilor, Christopher Vivell, a ţinut să-i aducă la cunoştinţă jucătorului dorinţa sa de a-l recruta, precum şi locul pe care îl va ocupa în ambiţiosul proiect al noului proprietar şi preşedinte al clubului Chelsea, Todd Boehly, explică ziarul iberic.

Contractul lui Gavi cu FC Barcelona a fost prelungit anul trecut în septembrie până la 30 iunie 2026, la insistenţele antrenorului Xavi Hernandez, însă clubul catalan nu a fost autorizat de Liga spaniolă să valideze noul acord din cauza depăşirii plafonului masei salariale. Dacă o primă decizie a justiţiei a dat câştig de cauză clubului FC Barcelona, La Liga a făcut apel împotriva acestui prim verdict.

În aşteptarea unei decizii finale a justiţiei în acest caz, Chelsea vrea să profite de situaţie şi să încerce să-l convingă pe Gavi să accepte o mutare în Premier League.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...
Ultima oră
Pe aceeași temă