9.1 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSportFotbalChelsea a pus ochii pe Gavi, superstarul Barcelonei

Chelsea a pus ochii pe Gavi, superstarul Barcelonei

Chelsea Londra a început demersurile pentru transferul tânărului internaţional spaniol Gavi de la FC Barcelona, conform informațiilor apărute în mass-media spaniolă.

Conform cotidianului AS, emisari ai grupării de pe Stamford Bridge s-au întâlnit cu agentul lui Gavi, în urmă cu trei săptămâni la Madrid. Directorul sportiv al londonezilor, Christopher Vivell, a ţinut să-i aducă la cunoştinţă jucătorului dorinţa sa de a-l recruta, precum şi locul pe care îl va ocupa în ambiţiosul proiect al noului proprietar şi preşedinte al clubului Chelsea, Todd Boehly, explică ziarul iberic.

Contractul lui Gavi cu FC Barcelona a fost prelungit anul trecut în septembrie până la 30 iunie 2026, la insistenţele antrenorului Xavi Hernandez, însă clubul catalan nu a fost autorizat de Liga spaniolă să valideze noul acord din cauza depăşirii plafonului masei salariale. Dacă o primă decizie a justiţiei a dat câştig de cauză clubului FC Barcelona, La Liga a făcut apel împotriva acestui prim verdict.

În aşteptarea unei decizii finale a justiţiei în acest caz, Chelsea vrea să profite de situaţie şi să încerce să-l convingă pe Gavi să accepte o mutare în Premier League.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Vize gratis pentru America. Nu pentru toată lumea, însă

Guvernul intenționează să plătească pentru câteva zeci de mii de bugetari vizele de turism și de afaceri pentru America. Măsura se încadrează în...

Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu cercetată disciplinar

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, cea în mâinile căreia stă soarta unuia dintre cele mai răsunăătoare procese din ultimii ani, cel al lui Vlad...

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a confirmat că, în sezonul rece rămas din primăvara lui 2024, românii vor continua să primească sprijin pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă