14.1 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăSportFotbalCFR Cluj face un transfer neașteptat! Un fost fundaș de la CSA...

CFR Cluj face un transfer neașteptat! Un fost fundaș de la CSA Steaua a ajuns în Gruia

CFR Cluj a făcut o mișcare neașteptată pe piața transferurilor, anunțând achiziția fundașului central Costel Avram.

La 22 de ani, Avram a fost transferat de la CSM Alexandria, formație care a retrogradat în Liga 3 la finalul sezonului trecut. Mutarea este surprinzătoare având în vedere că fundașul nu a mai evoluat într-un meci oficial de pe 11 mai și a avut un parcurs recent marcat de dificultăți.

Transferul lui Costel Avram la CFR Cluj vine ca o surpriză, în contextul în care fundașul central a fost lăsat liber de Steaua București și nu a fost utilizat frecvent în ultimele luni. Avram a fost parte din lotul Stelei doar pentru două partide înainte de a fi cedat la Alexandria. În sezonul 2022-2023, a evoluat pentru Chindia Târgoviște într-un singur meci din Superliga înainte ca echipa să retrogradeze.

Șansa lui Costel Avram

Clujenii aveau nevoie de o soluție suplimentară pentru regula U21, iar Avram se dovedește a fi o opțiune potrivită în acest sens. Acesta va aduce profunditate echipei antrenate de Dan Petrescu, care se confruntă acum cu provocarea de a-l înlocui pe Arlind Ajeti, transferat la Bodrumspor.

Avram va avea concurență pe post din partea altor fundași centrali precum Anton Kresic (28 de ani), Leo Bolgado (26 de ani), Matei Ilie (21 de ani), Matija Boben (30 de ani) și Daniel Graovac (31 de ani). Cu toate acestea, transferul său reprezintă o oportunitate pentru tânărul jucător de a-și relansa cariera într-o echipă de top din Superliga României.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

PMP și Forța Dreptei fac alianță și îl susțin pe Ludovic Orban la prezidențiale

Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi partidul Forţa Dreptei (FD) au anunţat, luni, că formează o alianță în perspectiva alegerilor parlamentare și prezidențiale de la...

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...

PMP și Forța Dreptei fac alianță și îl susțin pe Ludovic Orban la prezidențiale

Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi partidul Forţa Dreptei (FD) au anunţat, luni, că formează o alianță în perspectiva alegerilor parlamentare și prezidențiale de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă