21.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSportFotbalCe mai rapidă eliminare din istorie! Un brazilian a primit roșu după...

Ce mai rapidă eliminare din istorie! Un brazilian a primit roșu după doar trei secunde – VIDEO

Rafael Silva, atacantul echipei Cruzeiro Belo Horizonte, a fost eliminat după doar trei secunde de joc în partida cu Athletico Paranaense, stabilind un nou record pentru una dintre cele mai rapide eliminări din istoria fotbalului brazilian.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în cadrul etapei a 31-a a campionatului de fotbal din Brazilia. Rafael Silva, recent revenit pe teren după o pauză medicală de trei luni, a intrat pe gazon cu multă energie, dar în mod nefericit a lovit cu cotul un adversar imediat după fluierul de start. Arbitrajul a fost prompt, iar atacantul a primit direct cartonașul roșu, fiind exclus de pe teren în primele trei secunde ale partidei. Gestul a afectat puternic echipa Cruzeiro, care a fost nevoită să evolueze în inferioritate numerică încă de la începutul meciului și a suferit o înfrângere severă, scor 0-3.

Un debut fulgerător, marcat de o eliminare surprinzătoare

Această eliminare rapidă a adus reacții puternice din partea clubului Cruzeiro, iar directorul sportiv al clubului, Alexandre Mattos, și-a exprimat dezamăgirea într-o conferință de presă. „Gestul lui Rafael Silva este inacceptabil și contravine valorilor noastre. Clubul nostru solicită un profesionalism impecabil din partea fiecărui jucător, iar o asemenea atitudine nu este tolerată,” a subliniat Mattos. În consecință, clubul a decis să aplice o amendă semnificativă atacantului, considerând sancțiunea ca pe o măsură necesară pentru a descuraja astfel de incidente viitoare.

În urma eliminării, Rafael Silva a reacționat pe rețelele de socializare, postând un mesaj de scuze în care a adresat regrete fanilor și clubului său. „Doresc să-mi cer scuze suporterilor lui Cruzeiro, colegilor și staffului. Știu că am greșit și că mi-am pus echipa în dificultate. Mi-am dorit doar să revin în forță după lunga perioadă de recuperare,” a scris Silva, explicând că gestul său necontrolat a fost o eroare rezultată din dorința de a contribui cât mai rapid la echipă.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Viktor Orban lansează o consultare națională privind orientarea Ungariei spre Rusia și China, în detrimentul UE

Premierul Viktor Orban a lansat o consultare națională pentru a evalua sprijinul public pentru o eventuală reorientare a Ungariei spre Rusia și China, în...

Tot mai aproape de convocare la națională! Raul Florucz, dublă pentru Olimpija Ljubljana

Atacantul Raul Florucz, aflat în proces de obținere a cetățeniei române, impresionează în campionatul Sloveniei, unde a marcat două goluri pentru Olimpija Ljubljana în...

Instagram scade calitatea videoclipurilor cu puține vizualizări: confirmare de la șeful platformei

Adam Mosseri, șeful Instagram, a confirmat recent că platforma ajustează calitatea videoclipurilor în funcție de performanța acestora, favorizând conținutul creatorilor cu o audiență mare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă