20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCare sunt principalele favorite la Campionatul Mondial din Qatar?

Care sunt principalele favorite la Campionatul Mondial din Qatar?

Campionatul Mondial de fotbal din 2022 va fi unul cu adevărat special. Cea mai importantă competiție din lumea fotbalului va avea loc pentru prima oară în istorie în timpul iernii. Asta pentru că temperaturile din Qatar sunt de nesuportat vara. Însă cine se va descurca cel mai bine în aceste noi condiții, când echipele vor avea la dispoziție doar o săptămână de pregătire înainte de începerea unei competiții care va avea loc în mijlocul sezonului?

Dacă vrei să pui pariuri pe meciuri live la SportingBet, Campionatul Mondial va fi o ocazie excelentă, însă ar fi bine să fii foarte bine informat înainte de competiție, ca să știi în care sunt principalele favorite pentru câștigarea celui mai mare premiu din fotbal.

Care sunt, așadar, cele mai valoroase naționale în acest moment?

  1. Franța

Naționala cocoșului galic va rămâne întotdeauna una dintre principalele favorite la Cupa Mondială, iar acest lucru nu se va schimba în acest an. Trupa pregătită de Didier Deschamps merge în Qatar cu un lot extraordinar, poate, per total, cel mai valoros din lume în acest moment. Doar dacă ne gândim la jucători precum Kylian Mbappe, Karim Benzema, Raphael Varane sau Paul Pogba, ne dăm seama cât de puternică este Franța. Adăugăm aici faptul că este vorba de actuala campioană mondială și putem observa că francezii au, poate, cea mai mare șansă la câștigarea turneului.

  • Anglia

Naționala Angliei face progrese constante. Dacă în 2018 s-au oprit în semifinalele Campionatului Mondial, anul trecut au mers până în finala Euro 2020. Puștii crescuți de selecționerul Gareth Southgate cresc și dovedesc că au maturitatea să ajungă departe în turnee. Pot însă să câștige unul? Pot să facă istorie și să aducă al doilea titlu mondial din istoria Angliei? Există un semn de întrebare, însă realitatea este că englezii au dovedit că devin din ce în ce mai buni de la an la an și că învață din eșecurile trecutului. Fotbaliști ca Harry Kane, Jadon Sancho, Mason Mount, Jude Bellingham sau Trent Alexander Arnold sunt printre cei mai buni din lume la ora actuală și asta se va vedea în Qatar. O echipă tânără dornică de victorie condusă de un selecționer care știe să gestioneze excelent vestiarul.

  • Germania

Sub conducerea noului selecționer Hansi Flick, panzerul german pare să revină la gloria de altă dată. Încet, dar sigur. De altfel, lotul Germaniei arată excelent înainte de acest turneu cu jucători ca Antonio Rudiger, Kai Havertz, Florian Wirtz, Ilkay Gundogan, Thomas Muller sau Leroy Sane. Flick a dovedit la Bayern că este un antrenor excelent, capabil să câștige trofee importante și cu un asemenea lot la dispoziție cu siguranță că Germania este printre principalele favorite pentru a câștiga marele turneu.

În afară de cele menționate mai sus, vom mai regăsi la acest turneu naționale cu șanse reale la titlu cum ar fi Portugalia, Brazilia sau Italia, așadar ne putem aștepta la un Mondial cu adevărat memorabil, chiar dacă va avea loc în decembrie și noiembrie.

Sursă foto: unsplash.com

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...
Ultima oră
Pe aceeași temă