29.2 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportFotbalBarcelona își continuă parcursul perfect în La Liga

Barcelona își continuă parcursul perfect în La Liga

Barcelona a obținut a șaptea victorie consecutivă în La Liga, menținându-se neînvinsă sub conducerea lui Hansi Flick.

Barcelona a câștigat meciul din etapa a 7-a a La Liga împotriva lui Getafe, scor 1-0, consolidându-și poziția de lider. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 19 de Robert Lewandowski, în fața a 44.000 de spectatori prezenți pe stadionul Estadi Olimpic de Montjuic. Atacantul polonez a adus astfel cele trei puncte echipei sale și a marcat golul cu numărul 6.500 din istoria Barcelonei în La Liga, intrând în istoria clubului.

Lewandowski marchează golul decisiv în victoria cu Getafe

Hansi Flick s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, apreciind capacitatea lor de a menține controlul asupra jocului într-o partidă dificilă. „Getafe este o echipă foarte bine organizată în apărare, dar am avut o șansă și am profitat de ea. Jucătorii mei au arătat că știu să lupte atunci când este nevoie”, a comentat Flick după meci.

Barcelona rămâne cu un avans de patru puncte față de Real Madrid, principalul rival în lupta pentru titlu. Deși victoria a fost la limită, antrenorul german a subliniat importanța obținerii celor trei puncte și a elogiat prestațiile lui Lewandowski și Eric Garcia.

Barcelona a ajuns astfel la șapte victorii din tot atâtea meciuri disputate în acest sezon, fiind un start excelent de campionat sub conducerea noului tehnician german Hansi Flick.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Puzzle în Educație. „Masa sănătoasă” a elevilor e pasată de la Ministerul Educației, la autoritățile locale

Ligia Deca spune că e responsabilitatea primarilor, iar edilii arată cu degetul spre directorii de școli Ministerul Educaţiei a­locă peste un miliard de lei pentru...

„Nephro“ – Primul film românesc despre viața pacienților dializați, lansat online

„Nephro“, un scurtmetraj care explorează realitatea dificilă a pacienților aflați în dializă, a fost lansat online ca parte a unei campanii de conștientizare. Filmul, regizat...

Numărul de angajați din România atinge un record de 5,36 milioane în 2023, cea mai mare creștere din ultimii 16 ani

Numărul angajaților din România a atins un nou record în 2023, ajungând la 5,36 milioane, cea mai mare valoare din ultimii 16 ani, conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă