23.4 C
București
luni, 14 octombrie 2024
AcasăSportFotbalAntonio Luna, noul transfer al lui Dinamo!

Antonio Luna, noul transfer al lui Dinamo!

Antonio Luna, fundașul spaniol în vârstă de 33 de ani, a semnat cu Dinamo București până la finalul acestui sezon, după despărțirea de clubul grec Volos.

Dinamo București a oficializat transferul lui Antonio Luna, un fundaș stânga cu o carieră bogată, format la Sevilla și cu experiență la cluburi importante din Europa, precum Aston Villa, Almeria, Mallorca, Levante și Girona. Luna vine la Dinamo liber de contract, după ce și-a încheiat colaborarea cu echipa greacă Volos, pentru care a evoluat ultima oară în aprilie 2024, într-un meci câștigat cu 1-0 împotriva Panserraikos.

Experiență vastă în Europa

Într-un comunicat oficial, Dinamo a transmis următorul mesaj prin intermediul aplicației oficiale a clubului: „Clubul Dinamo 1948 Bucureşti anunţă semnarea fundașului stânga Antonio Luna. El va îmbrăca tricoul alb-roşu pentru restul sezonului curent, cu posibilitate de prelungire pe încă un an. Mult succes, Antonio!”

Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio Luna a fost crescut fotbalistic la Sevilla, unde și-a început cariera profesională. De-a lungul anilor, a bifat minute în ligile de top din Spania și Anglia, având prestații solide atât în La Liga, cât și în Premier League. Perioada petrecută la Aston Villa i-a adus o expunere internațională, deși cele mai constante evoluții le-a avut în Spania, unde a jucat pentru echipe precum Levante și Girona.

Pregătirile pentru derby-ul cu FCSB

Înaintea meciului important cu rivala FCSB, Dinamo a anunțat că vânzările de bilete pentru derby au atins un număr impresionant. Clubul a reușit să vândă 30.000 de tichete, incluzând aici atât biletele individuale, cât și abonamentele și pachetele speciale, fără a lua în calcul cele 8.000 de bilete rezervate suporterilor FCSB. Suporterii pot achiziționa biletele disponibile de pe shop.dinamo1948.ro, iar pentru fanii oaspeți, tichetele sunt disponibile pe bilete.ro, la prețul de 30 de lei.

Dinamo se pregătește intens pentru această confruntare, ocupând momentan locul 5 în Liga 1, cu 18 puncte. FCSB, deși se află pe poziția a 7-a, la două puncte în spatele lui Dinamo, are un meci mai puțin disputat, ceea ce adaugă tensiune și importanță suplimentară acestei întâlniri.

Antonio Luna, noua achiziție a „câinilor roșii”, ar putea să își facă debutul chiar în derby-ul cu rivala FCSB.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Pieton accidentat mortal de un șofer aflat sub influența alcoolului

Un pieton a fost accidentat mortal, duminică seara, pe DN 65A, în zona localităţii argeşene Căldăraru, de un șofer aflat sub influenţa alcoolului, care...

Polițist rănit după ce a încercat să oprească un șofer fugar, aflat sub influența alcoolului

Un șofer de 35 de ani, aflat sub influența alcoolului, a ignorat semnalele poliției și a provocat un accident rutier. Acesta nu a oprit...

Cum îți pregătești copilul pentru prima recoltare de analize de sânge?

Prima recoltare de sânge poate fi o sursă de teamă și anxietate pentru copii. Însă, cu puțină pregătire și răbdare, acest moment poate...
Ultima oră
Pe aceeași temă