30.5 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSportFotbalAncelotti, după ce a devenit cel mai titrat antrenor din istoria Ligii...

Ancelotti, după ce a devenit cel mai titrat antrenor din istoria Ligii Campionilor: „Pare un vis, dar este realitate”

După ce Real Madrid a învins-o cu 2-0 pe Dortmund și a câștigat Liga Campionilor, antrenorul „galacticilor”, Carlo Ancelotti, a declarat că totul pare un vis, deși este realitate. Italianul a devenit cel mai titrat tehnician din istoria competiției, având cinci trofee câștigate în total.

„A fost un meci foarte dificil, ca de obicei. Ei au jucat mai bine în prima repriză, dar noi am fost mai buni în a doua. Aşa sunt finalele. Am reuşit să câştigăm, am avut un sezon fantastic. Rezistăm şi câştigăm, asta este istoria şi tradiţia clubului. Pare un vis, dar este realitate”, a spus tehnicianul italian.

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0, sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stadionul Wembley din Londra.

Antrenorul italian Carlo Ancelotti deţine recordul de trofee ale Ligii Campionilor, cinci, două cu AC Milan şi trei cu Real Madrid. De asemenea, el a câştigat de două ori competiţia ca jucător al lui Milan. 

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Le-am dat PATRIOT ucrainenilor, pentru că patri(h)oți am trimis în Germania și mai avem în Parlament

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a decis ca România să doneze un sistem PATRIOT Ucrainei, țară care se confruntă...

Mircea Geoană: Preşedintele României trebuie să fie deasupra partidelor

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, consideră că preşedintele României trebuie să fie deasupra partidelor politice şi să nu depindă de vreo formaţiune...

Polonia și Țările Baltice sunt tot mai îngrijorate de Rusia. Linie defensivă la granița cu aceasta și Belarus

Polonia, Lituania, Letonia și Estonia au cerut Uniunii Europene să construiască o linie de apărare de-a lungul graniței blocului cu Rusia și Belarus pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă