25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFotbalAlibec și Hagi, premiați de LPF. Campioana are 5 jucători în echipa...

Alibec și Hagi, premiați de LPF. Campioana are 5 jucători în echipa sezonului

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) l-a desemnat pe Denis Alibec cel mai bun jucător al sezonului recent încheiat, în timp ce Gică Hagi a primit titlul de cel mai bun antrenor.

Cei doi au condus Farul spre câștigarea celui de-al doilea titlu din istorie.

Tot marţi, Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a sezonului 2022-2023 care are la bază statisticile LPF, numărul de meciuri jucate, golurile marcate, pasele decisive, prezenţele în echipa fiecărei etape şi cifrele Instat. Campioana Farul are nu mai puțin de cinci jucători.

Echipa sezonului 2022/2023: Marian Aioani (Farul Constanţa) – Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuţ Larie (Farul Constanţa), Yuri Matias (CFR Cluj), Andrei Borza (Farul Constanţa) – Ciprian Deac (CFR Cluj), Tudor Băluţă (Farul Constanţa), Adrian Şut (FCSB), Florinel Coman (FCSB) – Denis Alibec (Farul Constanţa), Marko Dugandzic (FC Rapid).

De asemenea, au mai fost premiaţi golgheterul campionatului, Marko Dugandzic (FC Rapid), marcator a 22 de goluri, în timp ce Cosmin Matei (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) a primit trofeul fair play pentru gestul său de a trimite mingea în afara terenului când portarul formaţiei adverse era căzut, deşi se afla într-o poziţie foarte bună de a înscrie.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă