14.4 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSportFostul șef al CFR Călători Alexandru Noapteș a fost numit director adjunct...

Fostul șef al CFR Călători Alexandru Noapteș a fost numit director adjunct la ADP Sector 1

Fostul director al CFR Călători Alexandru Noapteș a fost numit director adjunct al Administrației Domeniului Public a Sectorului 1, informează Digi 24.

Noapteș a fost numit director adjunct cu acordul noului primar al Sectorului 1, Dan Tudorache (PSD). Alexandru Noapteș este cuscru cu Viorel Hrebenciuc, unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai PSD. Pe de altă parte, primarul Tudorache a susținut că numirea lui Noapteș nu a fost decizia lui, ci a directorului ADP Sector 1, Marian Marinescu, cel care va fi șeful lui direct.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ideologia ucide spiritul olimpic

Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lăsând să participe doar cei...
Ultima oră
Pe aceeași temă