15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSportFormula 1FOTO Prostie: Bogdan Moisii, „Joker“ din Centrala de la Externe

FOTO Prostie: Bogdan Moisii, „Joker“ din Centrala de la Externe

Premierul Mihai Tudose l-a numit pe Bogdan Alexandru Moisii în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Externe.

Pe contul său de Facebook, Bogdan Moisii a postat o fotografie în care pare a fi „Joker“, personaj din filmul „Batman“. Tot pe Facebook, Moisii a postat și drapelul României, varianta comunistă a Republicii Socialiste România.

În februarie 2017, Bogdan Moisii a fost angajat pe postul de consilier al ministrului Teodor Meleșcanu, pe „probleme speciale“. Nu a stat degeaba: soția sa, Roxana Moisii, a fost avansată în grad la excepțional de Meleșcanu, șeful direct al soțului ei.Până să ajungă în slujba lui Meleșcanu, proaspătul secretar general adjunct trăia din indemnizația de „soț însoțitor“, inclusă în salariul soției sale. Roxana Moisii lucrează la Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană. Pentru a-și urma soția la Bruxelles, Bogdan Moisii s-a suspendat din funcția de consilier juridic la Agenția Națională a Funcționarilor Publici. 

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă