25.2 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSportFirea, despre revenirea asupra demisiei: Aştept şedinţa de marţi, las la o...

Firea, despre revenirea asupra demisiei: Aştept şedinţa de marţi, las la o parte orice orgoliu

Senatorul Gabriela Firea a declarat, luni, întrebată dacă ia în calcul revenirea asupra demisiei din PSD, în urma declaraţiilor premierului Victor Ponta, că aşteaptă şedinţa USL de marţi şi că e dispusă să lase la o parte orice orgoliu şi să o ia de la zero, informează Mediafax.

“Merg mâine la şedinţa care a fost convocată, în urma căreia vom afla care este stadiul colaborării la nivel local a partidelor din USL. Mi-aş dori foarte mult să nu uităm că avem un ţel comun şi că toate celelalte aspecte pot fi depăşite, cu înţelegere, lipsă de orgoliu şi să renunţăm la cei pe care votanţii i-au trimis în Opoziţie”, a spus Firea.

Senatorul Gabriela Firea a mai declarat că este dispusă să lase orgoliul deoparte.”Întotdeauna am lăsat orgoliul la o parte şi în continuare o voi face, chiar dacă am fost jignită şi umilită. Las orice la o parte, numai ca relaţia noastră politică să funcţioneze”.

“Dacă uman nu se poate face prea muilt, măcar să se facă politic. (..) Las la o parte orice orgoliu, trec cu vederea orice jignire sau neadevăr care s-au spus în legătură cu mine şi familia mea şi, cum ar spune cineva foarte conciliant, o iau de la zero”, a adăugat senatorul PSD.

“Aştept cu nădejde şedinţa de mâine din USL şi sper ca toate aceste promisiuni să nu mai fie încălcate de nimeni”, a mai spus Gabriela Firea.

Senatorul PSD a mai spus că şi-a dat demisia într-un moment în care a considerat că a făcut toate eforturile pentru a reprezenta cu cinste PSD la nivel naţional şi local. “În momentul în care am considerat că toate etapele au fost depăşite şi doar un gest de a mă retrage ar mai putea provoca o reacţie, am recurs la acest gest”, a adăugat ea.

“Îi mulţumesc foarte mult domnului preşedinte Victor Ponta pentru cuvintele apreciative la adresa mea, pe care le-a spus în urma şedinţei de astăzi a USL-ului”, a declarat Gabriela Firea, precizând că a perimit sunte de mesaje pe contul de Facebook şi s-a simţit emoţionată dar în acelaşi timp “obligată să lupte în continuare” pentru cei pe care îi reprezintă şi să nu îşi calce în picioare promisiunile făcute.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că nu i-a aprobat demisia Gabrielei Firea din partid, el arătând că aceasta trebuie să rămână alături de social-democraţi şi că liderii de la centru ai USL se vor ocupa de problema organizaţiilor de la Ilfov marţi.

Senatorul PSD Gabriela Firea a anunţat, vineri, că a demisionat din PSD după decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL în Ilfov, ea criticând faptul că niciun lider al PSD nu a luat poziţie faţă de gestul liberalilor.

Cele mai citite

OUT din primul tur. Sorana Cîrstea părăsește turneul de la Eastbourne

Sorana Cîrstea (29 WTA) a fost eliminată de Anhelina Kalinina (44 WTA) în prima rundă a turneului WTA 500 de la Eastbourne. Kalinina, venită din...

Cod portocaliu de caniculă în Capitală și 7 județe. HARTA

Şapte judeţe şi Capitala se află astăzi sub avertizare Cod portocaliu de caniculă, fiind prognozate temperaturi de 35 - 37 de grade. De asemenea, valul...

Alba: Un incendiu a cuprins etajul al treilea al unui bloc din comuna Unirea

Un incendiu a izbucnit, luni seara, într-un apartament situat al etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din comuna Unirea, informează Inspectoratul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă