5.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSportFenechiu: E o strategie declaraţia lui Ungureanu că este liberal, vrea să...

Fenechiu: E o strategie declaraţia lui Ungureanu că este liberal, vrea să fure din voturile PNL

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, luni, la Digi 24, că “este o strategie declaratia lui Mihai Răzvan Ungureanu că este liberal”, arătând că acesta “vrea să fure din voturile PNL”, potrivit Mediafax.

“Este o strategie declaraţia lui Ungureanu că este liberal, vrea să fure din voturile PNL. Domnul Mihai Răzvan Ungureanu nu se poate numi liberal, atât timp cât e în slujba lui Traian Băsescu”, a spus Fenechiu.

Relu Fenechiu, vicepreşedinte al PNL şi lider al organizaţiei liberale Iaşi, a adăugat că Mihai Răzvan Ungureanu nu a fost şi nu este membru al PNL Iaşi.

“Cereţi cuiva să vă dea adeziunea lui Ungureanu sau întrebaţi-l din ce organizaţie face parte. La Iaşi nu a fost şi nu este membru al PNL”, a menţionat el.

După demisia de la conducerea Ministerului Afacerilor Externe, în februarie 2007, Ungureanu s-a reîntors la funcţia deţinută înainte de a fi ministru, aceea de reprezentant al României la Iniţiativa de Cooperare în Sud-Estul Europei (SECI), cu sediul la Viena. Ungureanu era membru PNL din 2004, dar s-a autosuspendat din partid, pentru că era incompatibil cu funcţia deţinută la SECI. Mihai-Răzvan Ungureanu a fost apoi numit la conducerea SIE, în decembrie 2007, funcţie pe care a deţinut-o până când a fost desemnat prim-ministru.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, declara, în 15 martie, că premierul Ungureanu este “ridicol pretinzând că mai e un fel de membru al PNL”, el arătând că, din punct de vedere juridic şi politic, odată revenit la “civilie” şi nedepunând o cerere de reluare a calităţii de membru, nu mai are legătură cu PNL.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă