25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportFenechiu despre CFR: Cât am fost eu, am promis salarii compensatorii pentru...

Fenechiu despre CFR: Cât am fost eu, am promis salarii compensatorii pentru oamenii disponibilizaţi

Fostul ministru al Transporturilor, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, a declarat, miercuri, înainte să intre la audieri la Parchetul instanţei supreme, că este „mâhnit” de ce i s-a întâmplat şi că, momentan, se gândeşte numai la viaţa personală.

Citeşte şi Fenechiu: Nu aş dori nimănui să treacă prin aceste clipe

„Sunt destul de mâhnit de ce mi s-a întâmplat, mă gândesc numai la familie si la viaţa personală, mă mai gândesc ce fac cu cariera politică”, a spus vicepreşedintele PNL.

VĂ RECOMANDĂM ŞI: A DOUA ZI DE PROTESTE: Sindicaliştii de la Federaţia Mecanicilor de Locomotivă îşi cer drepturile la sediul Ministerului Finanţelor

Legat de protestele de miercuri de la CFR privind posibilele disponibilizări, Fenechiu a spus că, atâta timp cât a fost ministru, a discutat cu toţi liderii CFR şi a promis că dacă vor fi disponibilizări, oamenii vor primi salarii compensatorii.

„Cât am fost eu, am promis că, dacă vor fi dinsponibilizări, oamenii vor primi plăţi compensatorii”.  Fostul ministru a mai spus că disponibilizările la CFR trebuie făcute din sectorul TESA.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă