23.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSportFCSB continuă seria dezamăgitoare, doar un punct cu FC Botoșani

FCSB continuă seria dezamăgitoare, doar un punct cu FC Botoșani

Meciul cu FC Botoșani, singura echipă din play-out ce-i poate sufla locul de Cupă Europeană, a început perfect pentru FCSB. Atacantul Florinel Coman a revenit cu gol după accidentare, șut plasat din afara careului în minutul 13. Bucuria a fost foarte scurtă, trei minute mai târziu fundașul Cristea faultează în postură de ultim apărător și este eliminat.

FC Botoșani simte că poate ieși de pe teren cu un rezultat pozitiv și în minutul 22 Țigănașu prinde un „trasor” de la 30 metri care se oprește în colțul plasei porții gazdelor. Egalitatea se produce și numeric, Papa vede al doilea cartonaș galben și pleacă la cabine după doar jumătate de oră de joc.

În ciuda modificărilor aduse de antrenorul Bogdan Vintilă, FCSB nu reușește să mai înscrie până la finalul meciului iar punctul din remiză o lasă la zece lungimi distanță în spatele liderei CS Universitatea Craiova, cu patru etape rămase de jucat dintr-un nou sezon competițional în care cucerirea titlului de campioană rămâne doar un vis neîmplinit.

„Am venit la FCSB cu inima deschisă, într-o situație foarte grea și mi-am văzut de treabă. Sunt ambițios, mie îmi plac provocările, e o situație cu care nu m-am mai întâlnit și mă provoacă să îmi meargă mintea, să găsesc soluții și să fac cumva încât lucrurile să meargă. Până când se poate. Când nu se mai poate, asta e viața. Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul să fie lăudat. Asta e viața. Știu că voi fi luat în voleuri, dar nu-i nicio problemă.”, a spus Bogdan Vintilă la finalul meciului.

„Pot spera la participarea în cupele europene. Am venit aici să câștigăm. În primele minute, băieții s-au cam speriat, au arătat prea mare respect. FCSB nu este cu nimic mai presus decât Botoșani.”, a pus degetul pe rana FCSB Marius Croitoru, antrenorul FCSB.

Cele mai citite

“Ucigașul tăcut” din România. O persoană moare la fiecare 30 de minute

Fenomenul grav în România este reprezentat de mortalitatea cauzată de infarctul miocardic. O persoană moare la fiecare 30 de minute. Această problemă de sănătate...

Germania, victorie la scor contra Scoției, în primul meci de la EURO 2024

Germania a învins seara trecută, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei, în meciul de debut al Campionatului European de fotbal EURO 2024. Scorul...

Cristian Diaconescu susținut la Președinția României de un partid surpriză

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, este disperat după imagine și funcții, fapt care este în căutare de susținători pentru a candida la...
Ultima oră
Pe aceeași temă