22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSportEXIT POLL TIMIŞ: Nicolae Robu, câştigător

EXIT POLL TIMIŞ: Nicolae Robu, câştigător

Candidaţii USL la Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, Nicolae Robu şi Titu Bojin, au primit cu bucurie rezultatul exit-poll-ului IRES, potrivit căruia Nicolae Robu a primit 51,6% din voturi, în timp ce echipa PNŢCD aşteaptă numărarea voturilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sondajului făcut de IRES la ieşirea de la urne, pentru Primăria Timişoara, Nicolae Robu a obţinut 51,6% din voturi, în timp ce pe locul al doilea se află Adrian Orza (Uniunea Pentru Timiş – FDGR şi PNŢCD), cu 22,3%.

Întreg staff-ul de campanie şi mai mulţi susţinători s-au adunat la sediul PNL Timiş, pentru a urmări rezultatul exit-poll-ului.

Nicolae Robu a aflat rezultatul aşezat pe scaun, el aflându-se încă în convalescenţă după operaţia suferită la inimă. La aflarea procentelor, Robu s-a ridicat în picioare şi a schiţat gesturi de mulţumire către cei prezenţi.

“Nu ne hazardăm să ajungem în al nouălea cer. Aşteptăm rezultatele oficiale”, a spus Nicolae Robu.

În tabăra Uniunii Pentru Timiş, rezultatul exit-poll-ului a fost primit cu rezerve.

“Cu toată rezerva şi toată stima pentru acest post de televiziune, am îndoieli asupra acestui sondaj. Când datele vor fi certe, atunci voi comenta. Diferenţa oricum mi se pare mare şi cred că trebuie să ne rezervăm decizia finală şi declaraţia finală când vom avea rezultatele. Noi facem o evidenţă paralelă în momentul de faţă şi nu cred că diferenţa asta care o dă aici este reală. Eu la momentul acesta n-am rezultate că n-am urmărit, dar avem oameni la fiecare secţie de votare, s-au închis la 21.00. Din toate secţiile de votare din Timişoara avem evidenţa paralelă şi o să comentez atunci”, a declarat Gheorghe Ciuhandu, preşedintele PNŢCD Timiş.

Şi Adrian Orza, candidatul UPT la Primăria Timişoara, a spus că nu crede în sondaje.

“Eu nu cred în sondajele IRES şi aştept numărarea voturilor, mai ales că toate semnalele din cursul zilei au fost cu totul şi cu totul de altă natură, unele contradictorii, dar în niciun caz diferenţe de genul acesta. Este imposibil, ireal şi aşteptăm numărătoarea voturilor”, a declarat Adrian Orza.

Niciunul dintre partidele politice din Timişoara nu va sărbători victoria în Piaţa Operei, aşa cum s-a întâmplat în anii electorali anteriori, membrii preferând să afle mai întâi rezultatele oficiale ale votului.

Cele mai citite

„Pufu” de la RAR, pus pe pilotul automat al sforarului șef Mîndrescu

Directorul general al Registrului Auto Român (RAR), agronomul Mihai Alecu „Pufu”, este doar o marionetă a sforarului șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de...

Prin comasarea alegerilor, AUR pierde jumătate din numărul europarlamentarilor

Ultimul sondaj INSCOP ne confirmă predicțiile preelectorale: 1 + 1 nu fac 2 pe tabla rezultatelor celor două scrutinuri din 9 iunie 2024. Dar...

Alege cosmeticele și accesoriile hoteliere premium, special create pentru confortul oaspeților tăi!

În industria hotelieră, detaliile fac diferența. De la amenajarea camerei până la serviciile oferite, fiecare element contribuie la experiența generală a oaspeților. Un aspect...
Ultima oră
Pe aceeași temă