12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalErik ten Hag, prezentat oficial la Manchester United: "Nu reprezintă un risc...

Erik ten Hag, prezentat oficial la Manchester United: “Nu reprezintă un risc pentru reputația mea acest post”

Erik ten Hag spune că nu-și riscă reputația de manager acceptând postul de la Manchester United. Olandezul, în vârstă de 52 de ani, este al cincilea antrenor al lui United de când Sir Alex Ferguson s-a retras în 2013.

“Nu o văd ca pe un risc”, a spus el. “Cred că acest club are o istorie grozavă, iar acum trebuie să facem un viitor”.

Ten Hag a sugerat, de asemenea, că, Cristiano Ronaldo nu va pleca, adăugând că se așteaptă ca în sezonul următor să marcheze multe goluri.

Fostul antrenor al lui Ajax a vorbit cu reporterii la prezentarea sa oficială în calitate de manager al lui United, la 24 de ore după ce a asistat la înfrângerea noului său club cu 1-0 la Crystal Palace în ultima zi a sezonului.

Manchester United a obținut locul șase, precum și un loc în Europa League, fiind unul dintre cele mai slabe rezultate.

Ten Hag nu a spus câți jucători consideră că trebuie să aducă clubul în vară, răspunzând în schimb că este încă “în proces de analiză” a echipei sale.

“Planul este uriaș și avem doar puțin timp. Abia aștept să lucrez cu acești jucători. În sezonul precedent, această echipă a fost a doua în campionat, așa că există un potențial uriaș. Cred că dacă ne îmbunătățim, dacă lucrăm cu ei, cred că putem scoate mai mult decât au obținut în acest sezon,” a spus acesta.

De asemenea, Ten Hag nu a dat nicio garanție cu privire la rămânerea lui Harry Maguire în funcția de căpitan.

“Sezonul următor este un alt sezon, dar el a făcut o treabă excelentă”, a spus despre internaționalul englez. “Este un jucător grozav, a realizat deja multe, așa că abia aștept să lucrez cu el”.

Întrebat dacă Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, care a terminat ca cel mai bun marcator al lui United, cu 24 de goluri, face parte din planurile sale, el a răspuns “bineînțeles”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă