8 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportEmil Boc împlineşte 45 de ani. Vezi ce cadouri a primit de...

Emil Boc împlineşte 45 de ani. Vezi ce cadouri a primit de ziua lui

Premierul Emil Boc împlineşte astăzi 45 de ani. Şeful Executivului are însă o zi normală de lucru. Soţia sa şi preşedintele Traian Băsescu au fost printre primii care l-au felicitat.

Încă de dimineaţă, Emil Boc a fost sunat de soţie care l-a felicitat cu ocazia zilei de naştere. Şi preşedintele Traian Băsescu i-a urat “la mulţi ani” premierului, după cum el însuşi a povestit jurnaliştilor, prezenţi la inaugurarea Centrului de Fotbal al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Tot aici premierul a primit şi unul din primele cadouri. Mircea Sandu, preşedintele FRF, i-a dăruit lui Emil Boc un tricou galben al naţionalei de fotbal, pe care este inscripţionat numărul 45.

“De ziua mea îmi doresc sănătate şi dacă la asta se mai poate adăuga ceva, e foarte bine”, a spus Emil Boc, citat de Mediafax.

Întrebat de jurnalişti cum îşi va sărbători ziua de naştere, Emil Boc a mărturisit că va participa la meciul dintre România şi Franţa de pe Naţional Arena şi speră ca echipa naţională să câştige.

În programul de astăzi al premierului a fost trecută la ora 12.30 inaugurarea Centrului de Fotbal al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), unde s-a aflat şi preşedintele FIFA, Joseph S. Blatter.

La ora 14.30, premierul se întâlneşte la Palatul Victoria cu Bernard Wientjes, preşedintele Confederaţiei Patronale Olandeze. Şeful actualului Guvern este născut în aceeaşi zi cu un fost prim-ministru: Mihail Kogălniceanu.

 

 

 

Cele mai citite

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...

Strategii de menținere a nivelului de motivație în rândul angajaților pe care orice companie ar trebui să le aplice

Într-o lume a afacerilor extrem de competitivă, menținerea unui nivel ridicat de motivație în rândul angajaților este vitală pentru succesul și durabilitatea unei companii....

Răspunzând cererii așa-zișilor deputați ai Transnistriei, Rusia își menține trupele în Republica Moldova, la granița cu Ucraina

Congresul așa-zișilor deputați de la Tiraspol, care s-a desfășurat pe parcursul zilei de 28 februarie 2024, nu a anunțat "unirea" Transnistriei cu Rusia (așa...
Ultima oră
Pe aceeași temă