16.1 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSportEmil Boc împlineşte 45 de ani. Vezi ce cadouri a primit de...

Emil Boc împlineşte 45 de ani. Vezi ce cadouri a primit de ziua lui

Premierul Emil Boc împlineşte astăzi 45 de ani. Şeful Executivului are însă o zi normală de lucru. Soţia sa şi preşedintele Traian Băsescu au fost printre primii care l-au felicitat.

Încă de dimineaţă, Emil Boc a fost sunat de soţie care l-a felicitat cu ocazia zilei de naştere. Şi preşedintele Traian Băsescu i-a urat “la mulţi ani” premierului, după cum el însuşi a povestit jurnaliştilor, prezenţi la inaugurarea Centrului de Fotbal al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Tot aici premierul a primit şi unul din primele cadouri. Mircea Sandu, preşedintele FRF, i-a dăruit lui Emil Boc un tricou galben al naţionalei de fotbal, pe care este inscripţionat numărul 45.

“De ziua mea îmi doresc sănătate şi dacă la asta se mai poate adăuga ceva, e foarte bine”, a spus Emil Boc, citat de Mediafax.

Întrebat de jurnalişti cum îşi va sărbători ziua de naştere, Emil Boc a mărturisit că va participa la meciul dintre România şi Franţa de pe Naţional Arena şi speră ca echipa naţională să câştige.

În programul de astăzi al premierului a fost trecută la ora 12.30 inaugurarea Centrului de Fotbal al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), unde s-a aflat şi preşedintele FIFA, Joseph S. Blatter.

La ora 14.30, premierul se întâlneşte la Palatul Victoria cu Bernard Wientjes, preşedintele Confederaţiei Patronale Olandeze. Şeful actualului Guvern este născut în aceeaşi zi cu un fost prim-ministru: Mihail Kogălniceanu.

 

 

 

Cele mai citite

SUA vor da Republicii Moldova fonduri de 50 milioane de dolari pentru a se opune interferențelor ruse

Statele Unite ale Americii (SUA) vor oferi Republicii Moldova 50 de milioane de dolari pentru a întări capacitatea republicii de a rezista interferenţelor ruse,...

Marcel Ciolacu anunță o ședință comună a guvernelor României și Ucrainei care va avea loc cât mai curând

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că în perioada următoare va avea loc o şedinţă comună a guvernelor României şi Ucrainei, reuniune care cel mai...

Optimizarea anunțurilor de închiriere: cum să te diferențiezi într-o piață aglomerată?

Ai o proprietate pe care vrei s-o închiriezi cât mai rapid? Dacă ai încercat să publici un anunț pentru a-ți găsi chiriașul potrivit, probabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă