21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportEmil Boc: Depunerea motiunii de cenzura, test de seriozitate pentru PSD

Emil Boc: Depunerea motiunii de cenzura, test de seriozitate pentru PSD

Presedintele Partidului Democrat, Emil Boc, a declarat marti ca depunerea de catre PSD a motiunii de cenzura pe care a anuntat-o va reprezenta un test de seriozitate pentru aceasta formatiune, care a mai anuntat, de cand este in opozitie, si alte asemenea actiuni, care nu s-au materializat, transmite Rompres.

Emil Boc ramane sceptic in legatura cu depunerea motiunii, declarand ca PD va analiza sustinerea acesteia dupa ce o va vedea.

"Au sansa sa se valideze ca partid care isi respecta promisiunile facute. Nu numai s-o depuna, ci s-o si voteze. Daca o voteaza, sunt sanse foarte mari ca guvernul sa cada", a spus Boc.

Liderul democrat a precizat ca a auzit in mediile politice scenariul potrivit caruia social democratii vor lipsi din Parlament la votare, in cazul in care vor depune totusi motiunea. Boc sustine ca este vorba doar de o incercare de santajare a PNL-ului, in vederea obtinerii unor pozitii de catre PSD.

"Scenariul pe care l-am auzit tot mai mult in lumea politica este ca poate motiunea se va depune, pentru ca PSD nu mai are loc de intors, dar vor exista absente, persoane ranite, care se vor da disparute, din randul PSD, si nu vor participa la vot", a explicat Boc. Acesta a conchis ca, daca acest scenariu se va adeveri, PSD va demonstra ca este un partid de conjunctura.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă