25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportEmil Boc a salvat un bărbat care ameninţa că se sinucide. Vezi...

Emil Boc a salvat un bărbat care ameninţa că se sinucide. Vezi cum l-a convins să nu se arunce în gol

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a salvat un bărbat care a ameninţat că se sinucide. Edilul a mers la faţa locului şi a discutat cu bărbatul pe care l-a convins să nu se arunce de pe clădirea pe care se urcase.

Bărbatul s-a urcat pe o clădire din Cluj-Napoca şi a ameninţat că se aruncă. Tânărul a declarat că pe 22 aprilie ar urma să fie evacuat din locuinţa în care stă în prezent şi a cerut în repetate rânduri să vină Emil Boc, transmite B1 TV.

Citeşte şi Boc: Amenda de 20.000 de lei dată de prefect e „mai mult una politică”, va fi atacată în instanţă

Primarul municipiului Cluj-Napoca a mers la faţa locului şi a vorbit cu bărbatul, pe care l-a convins să coboare de pe acoperişul clădirii.

„Uite aici sunt, te aştept, te aşteptăm jos, haide să povestim, hai aici, hai jos, te rog, să povestim, spuneţi-i să vină, că sunt aici, să coboare”, a spus primarul.

Mai multe echipaje ale Poliţiei şi ale Pompierilor au fost prezente la faţa locului gata să intervină cu o saltea pneumatică în cazul în care bărbatul s-ar fi aruncat de pe clădire.

Citeşte şi Oltean: Emil Boc este liderul spiritual al PDL

Bărbatul se numeşte Mircea Boldi şi are 35 de ani, iar în trecut a mai avut câteva astfel de tentative. La faţa locului au ajuns câţiva apropiaţi ai proprietarului clădirii în care locuieşte bărbatul de 35 de ani. Oamenii spun că bărbatul locuieşte de aproximativ 8 ani de zile ilegal acolo, şi că pe data de 22 au termen de evacuare a acestuia.

Bărbatul a aruncat mai multe bucăţi de ţiglă de pe acoperiş. Concubina acestuia, ajunsă la faţa locului, a mărturisit că bărbatul are astfel de tendinţe în cazurile în care consumă alcool.

Primarul Emil Boc a mai spus că urmează să se stabilească dacă Mircea Boldi este sau nu eligibil pentru a primi o locuinţă socială.

Citeşte şi Boc: E inadmisibil ca numirile la şefia parchetelor să fie discutate în BPN ale partidelor

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă