14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportElena Udrea a postat pe Facebook un selfie cu Traian Băsescu

Elena Udrea a postat pe Facebook un selfie cu Traian Băsescu

Elena Udrea a postat, duminică, pe Facebook, un "selfie" făcut la o dezbatere pe teme economice organizată de Fundaţia Mişcarea Populară. În fotografie apare și președintele Traian Băsescu, care era în mijlocul unui discurs. 

Selfie-ul este însoțit de următoarea descriere: ”La dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara despre starea economiei romanesti in 2014 si drumul pe care ar trebui mers mai departe”. 

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, duminică, în cea de-a doua zi a eurocampaniei, la o dezbatere a Fundaţiei Mişcarea Populară, la care au participat majoritatea liderilor PMP: Marian Preda, Elena Udrea, Eugen Tomac, Teodor Baconschi, dar şi candidaţii partidului la euroalegeri, Cristian Preda, Siegfried Mureşan. De asemenea, a fost prezent şi economistul Lucian Croitoru, care a şi susţinut un discurs.

La final, preşedintele Traian Băsescu s-a fotografiat timp de câteva zeci de minute cu simpatizanţii PMP, dar şi cu liderii Mişcării Populare, după ce preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, l-a invitat la poze în zona panoului Fundaţiei Mişcarea Populară. După sesiunea foto, şeful statului a rămas câteva minute alături de participanţi pentru a bea o cafea, iar apoi, scuzându-se că nu poate rămâne mai mult pentru că este aşteptat de soţie, a plecat.

Cele mai citite

Premieră pentru Lewandowski la Barcelona! Ce performanță a reușit atacantul polonez în meciul cu Valencia

Robert Lewandowski a reuşit primul său hat-trick în campionatul Spaniei, în partida câştigată pe teren propriu de FC Barcelona în faţa Valenciei, cu scorul...
00:00:28

Tragedie în Londra: Un Băiat de 14 Ani a fost ucis într-un atac cu sabie

Un băiat de 14 ani a decedat marți după ce un bărbat înarmat cu o sabie l-a înjunghiat pe tânăr, pe doi polițiști și...
Ultima oră
Pe aceeași temă