19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportE oficial! Inter a transferat un star din Bundesliga

E oficial! Inter a transferat un star din Bundesliga

 

Hakimi a semnat un contract pe cinci ani, a menţionat Inter. Nici Real Madrid, nici Inter Milano nu au oferit detalii financiare ale transferului. Dar, potrivit mass-media sportive italiene, contractul s-ar fi încheiat pentru o sumă în jur de 40 de milioane de euro, plus bonusuri estimate la cinci milioane de euro.

Hakimi a publicat un mesaj în care şi-a luat adio de la Dortmund, pe care a ajutat-o să câştige anul trecut Supercupa Germaniei şi să încheie pe locul 2 ultimele două ediţii ale Bundesligii. “A venit momentul să închei o etapă minunată din viaţa mea. După doi ani sunt pregătit să mă despart de clubul care mi-a oferit atâta bucurie”, a scris fundaşul într-un mesaj postat pe reţele de socializare.

Prezent cu naţionala Marocului la Cupa Mondială 2018 din Rusia, Hakimi a jucat 72 de meciuri la Dortmund, reuşind 12 goluri şi 17 pase decisive.

Format la juniorii lui Real, Hakimi a avut 16 apariţii pentru prima echipă a madrilenilor în stagiunea 2017-2018, însă accidentarea lui a fost barată de constanţa lui Dani Carvajal şi se sosirea internaţionalului spaniol Alvaro Odriozola în 2018.

Cele mai citite

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă