13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportDoi observatori OSCE au sosit la sectia speciala de vot din Gara...

Doi observatori OSCE au sosit la sectia speciala de vot din Gara de Nord Bucuresti

Doi observatori ai OSCE au sosit la sectia speciala de vot de la Gara de Nord din Capitala, in conditiile in care procesul electoral a fost suspendat de patru ori, ultima oara in urma unei sesizari a membrului PSD din comisie, care i-a acuzat pe colegi ca le dau oamenilor buletine de vot in plus, potrivit Newsin.

La ora transmiterii acestei stiri, numarul celor care asteapta sa voteze in sectia din Gara s-a redus la aproximativ 100.

Votarea a fost intrerupta de patru ori la sectia speciala organizata in Gara de Nord Bucuresti in cursul zilei de duminica, ultima oara in jurul orei 16.30, dupa ce un membru al comisiei a sesizat ca mai multe persoane au introdus mai multe buletine in urna. Procesul de vot a fost reluat aproximativ o ora mai tarziu, dupa ce membrii comisiei au respins sesizarea reprezentantului PSD. Totodata, politistii nu au gasit buletine de vot in lucrurile personale ale membrilor comisiei, asa cum acuza reprezentantul PSD.

Anterior, procesul de votare la sectia speciala din Gara de Nord, in Capitala, a fost suspendat, in jurul orei 13.20, de data aceasta pentru 30 de minute, anuntau la momentul respectiv reprezentantii comisiei de votare, in urma unei sesizari potrivit careia repezentantii partidelor politice din comisia de votare ajuta oamenii sa completeze declaratiile pe proprie raspundere, insa a fost reluat dupa doar 10 minute. De asemenea, procesul electoral a fost suspendat si la ora 11.00, pentru circa un sfert de ora, si la ora 9.00, din diverse motive.

Pentru al doilea tur de scrutin misiunea a fost formata din 11 experti, care isi desfasoara activitatea in Capitala, si din 14 observatori pe termen lung detasati pe tot teritoriul Romaniei. Membrii misiunii provin din 17 state participante OSCE.

Cele mai citite

Replica lui Nicușor Dan pentru Cristian Popescu Piedone care s-a declarat interlop: „ Știm toți”

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, i-a replicat lui Cristian Popescu Piedone tot cu un mesaj inscriptionat pe tricou dupa ce acesta s-a afisat vineri cu...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...
Ultima oră
Pe aceeași temă