12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportDinamo și Astra și-au împărțit punctele în meciul suferinței

Dinamo și Astra și-au împărțit punctele în meciul suferinței

Dinamo nu a reușit nici cu ultima clasată, Astra Giurgiu, să obțină o victorie chiar dacă a avut și avantajul propriului teren iar la oaspeți cei mai buni doi jucători au lipsit fiind convocați la echipa națională.

După o primă repriză ștearsă în care Dinamo nu a reușit nici măcar un singur șut pe spațiul porții adverse, imediat după revenirea de la cabine Astra a deschis scorul prin V. Gheorghe. Dinamo a reușit egalarea în minutul 57, gol Gueye, dar nu a mai avut inspirația de a marca și golul unei victorii.

„Slab, o primă repriză în care am avut dominare teritorială, dar fără să punem în pericol poarta adversă. Am avut posesie prelungită dintr-o parte în alta a terenului, dar n-am avut niciun jucător care să facă ceva diferit în ultimele 25-30 minute. Nicio acţiune individuală, centrare bună, un şut, din păcate jucătorii sunt marcaţi de ce se întâmplă, de locul în clasament. Primim un gol foarte uşor, revenim în joc, orice echipă putea să câştige. Un rezultat echitabil, care nu mulţumeşte pe nicio echipă.”, a comentat cu amărăciune Cosmin Contra, antrenorul celor de la Dinamo.

„Cel mai tare m-a supărat că nu am câştigat. Băieţii au făcut un efort fantastic, am jucat cu o echipă bună, lăudată după perioada de transferuri, când au transferat de la Manchester City şi Villarreal şi în prima repriză nu au dat un şut pe poartă. Pe băieţi i-am felicitat, inclusiv pe Budescu, un jucător foarte valoros, care a făcut un efort fantastic. Mă supără penaltiul, dar mai supărat sunt că am primit gol. Nu trebuia să ne speriam, puteam să mai marcăm. Dar penaltiul clar nu ni s-a acordat. Acum nu ştiu dacă Chivulete a văzut sau nu a văzut, ce să fac? Dar noi am pierdut două puncte azi, pentru că probabil marca din penalti.”, a spus supărat Eugen Neagoe, noul antrenor al celor de la Astra.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă