21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportDiaconescu spune ca nu regreta ca l-a sustinut pe Geoana si ii...

Diaconescu spune ca nu regreta ca l-a sustinut pe Geoana si ii ureaza succes lui Ponta

Social-democratul Cristian Diaconescu, candidat la sefia PSD care s-a retras pentru a-l sprijini pe Mircea Geoana, impotriva lui Victor Ponta, a declarat pentru NewsIn ca nu regreta gestul sau si ii ureaza succes noului presedinte PSD.

"Este un rezultat corect si ma bucur ca nu au existat obiectii in ceea ce priveste desfasurarea si organizarea congresului, pentru ca au fost preocupari in acest sens si iata ca este bine. Nu am absolut niciun fel de regret in ceea ce priveste deciziile luate, sunt de natura pana la urma sa ne pozitioneze in PSD, deci totul este in regula. Eu ii urez tot succesul, cat se poate de mult, lui Victor Ponta, este un coleg foarte bun, am lucrat cu el foarte bine. In rest, asteptam sa devenim cu adevarat mai puternici", a spus Diaconescu.

El a mai afirmat ca va fi alaturi de partid. "E normal sa raman alaturi de acest partid, este evident ca ceea ce este important, si aici este nevoie de implicarea tuturor, este ca partidul sa fie coerent si sa-si gaseasca un nivel de incredere suficient de mare in electorat", mai arata senatorul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă