31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSportDeputatul PSD Ioan Cindrea a donat sinistraţilor salariul din luna februarie

Deputatul PSD Ioan Cindrea a donat sinistraţilor salariul din luna februarie

Preşedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea, a declarat luni, că protestul din Parlament al Opoziţiei este legal şi democratic, iar salariul de parlamentar pe luna februarie l-a donat sinistraţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Deputatul PSD Ioan Cindrea a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că gestul parlamentarilor Opoziţiei de a nu participa la şedinţele în plen nu este grevă, ci un protest legal şi democratic, şi că salariul pe luna în curs l-a donat sinistraţilor din Buzău şi Vrancea.

“Nu este o grevă, este un protest legal, democratic, permis de Constituţie. Banii pe care i-am încasat i-am donat pentru sinistraţii din Buzău şi Vrancea. Este un protest legal. Scopul acestuia este de a aduce în Parlament nemulţumirile cetăţenilor. Scopul este căderea Guvernului Băsescu”, a declarat Cindrea într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, protestul a fost declanşat din solidaritate cu românii care au ieşit în stradă.

“Protestul s-a declanşat ca şi acţiune de solidaritate cu nemulţumirile milioanelor de români şi nemulţumirea celor care au demonstrat în frig şi ger. Noi cerem, prin protestul nostru, căderea regimului Băsescu, alegerile anticipate fiind singura soluţie”, a spus Cindrea.

Deputatul PSD acuză democrat-liberalii sibieni că au realizat fluturaşi cu imaginea sa, care au fost distribuiţi, luni dimineaţă, în cutiile poştale din Sibiu. Pe acestea scria “Parlamentarii PSD+PNL+PC au intrat în grevă de lux! Nu vor să muncească, dar vor să primescă”, iar în dreptul pozei deputatului Ioan Cindrea “El este unul dintre chiulangii”.

“Am un sfat pentru reprezentanţii puterii: să rezolve problemele reale ale cetăţenilor şi să nu mai încerce să intimideze protestul legitim al opoziţiei. Nu sunt bani pentru medicamentele bolnavilor de cancer, dar cei de la putere cheltuiesc mult mai mult pentru afişe şi fluturaşi împotriva actualei opoziţii. Cei de la PDL dovedesc cinism fără margini şi pentru aceasta protestul nostru din Parlament este legitim şi trebuie să continue până la declanşarea alegerilor anticipate”, a declarat Cindrea.

Cele mai citite

Zelenski spune că va începe negocieri de pace cu Rusia imediat ce Rusia se retrage din teritoriile ucrainene

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că este dispus să înceapă negocieri de pace cu Rusia imediat ce Rusia se retrage din teritoriile ucrainene. După...

Cum se modifică Legea achizițiilor publice

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de urgență care va modifica Legea achizițiilor publice, informează o știre...

INCREDIBIL. Camionul lui Ilie Bolojan, dispărut din Germania

Încruntatul Ilie Bolojan, vătaful Oradei și al județului Bihor, este de ceva vreme și un Gică Contra al celor de la guvernare, fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă