19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportDeputat PNL, deranjat că pagina de Facebook a Guvernului îl promovează doar...

Deputat PNL, deranjat că pagina de Facebook a Guvernului îl promovează doar pe premierul Ponta

Deputatul PNL Alina Gorghiu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de pagină de Facebook a Guvernului României, lansată miercuri. Potrivit lui Gorghiu, nu este normal că aceasta îl promovează doar pe preşedintele PSD, Victor Ponta.

Mai exact, Alina Gorghiu se arată deranjată că pagina conţine doar linkuri de promovare ale conturilor de social media deţinute de premierul Ponta, potrivit unei postări pe blogul personal.

Citeşte şi Guvernul şi-a lansat pagină de Facebook, cu linkuri către pagina şi contul de Twitter ale lui Ponta

”Să facă şi cont de Twitter pentru Guvern!!! Barack Obama are aproape 28 de milioane de followeri şi Guvernul României abia îşi face pagină de Facebook … ar spune unii cârcotaşi. Dar e bine! Totuşi, aştept şi contul de Twitter al Guvernului, că premierul are deja. Şi nu e normal să dai link din pagina Guvernului, la General info, (doar) către contul premierului”, scrie Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu e nemuţumită că link-urile care apar pe pagina de Facebook a Guvernului duc către conturile de Twitter şi de Facebook ale premierului Ponta.

Pagina de Facebook a Guvernului a fost lansată miercuri, 27 februarie, pentru o ”comunicare directă” cu cei de la conducerea Executivului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă