19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportDan Motreanu - investit ministru al agriculturii

Dan Motreanu – investit ministru al agriculturii

Liberalul Dan Motreanu a depus, astazi la pranz, juramantul de investitura in functia de ministru al agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu, a primului-ministru Calin Popescu Tariceanu si a unor lideri PNL si PD, transmite Rompres.
Seful statului a spus: "Mi-as dori mult ca noul ministru sa puna un accent deosebit pe pregatirea agentiilor pentru absorbtia fondurilor comunitare. Am convingerea ca veti gasi tot sprijinul guvernului. Succes!"

Numirea in functia de ministru al agriculturii nu este doar un succes personal, ci si un succes al tinerei generatii din Partidul National Liberal, o dovada in plus ca PNL respecta ceea ce a promis in campania electorala, si anume reinnoirea clasei politice, a afirmat Dan Motreanu.
El si-a manifestat bucuria ca are increderea premierului Tariceanu, care l-a nominalizat pentru acest fotoliu de ministru, dar si pentru faptul ca presedintele Basescu a aceptat numirea sa la conducerea agriculturii. "Sper in spijinul dansului", a spus Motreanu.
La aproximativ o ora dupa depunerea juramantului, la Cotroceni, Motreanu a facut o vizita la ministerul Agriculturii, unde a afirmat ca va sustine toate proiectele bune lansate de predecesorul sau, Gheorghe Flutur, dupa ce va analiza stadiul tuturor proiectelor derulate in acest sector.

La ceremonia de investitura de la Cotroceni au asistat: liberalii Mihai-Razvan Ungureanu, Adrian Iorgulescu, Cristian David si Radu Stroe si democratii Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Gheorghe Barbu si Sorin Frunzaverde.
Dupa ceremonie, care a durat cateva minute, seful statului a avut o discutie cu liderii PNL si PD, liberalii retragandu-se primii, la final.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă