11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Dan Alexa, antrenor Rapid: Nu știu ce aveau în mână, poate aveau cuțit

Dan Alexa a fost atacat de suporteri ai echipei UTA Arad în timp ce mergea spre autocar. Antrenorul echipei Rapid București a explicat incidentul în care au avut loc și schimburi de lovituri.

“Se pot întâmpla nenorociri. Au ajuns lângă autocar şi normal că trebuia să mă apăr. Mergeam către autocar şi au ajuns la mine. Cu mine aveau treabă. Nu m-au lovit, dar veniseră să lovească. N-au afectat niciun jucător de-ai noştri, ei aveau ce aveau cu mine. M-am apărat. Nu ştiu ce aveau în mână, poate aveau cuţit, ceva, nu puteai să ştii. Nu vreau să acuz firma de pază. Dar asemenea incidente n-au ce să caute în fotbal. Se pot întâmpla nenorociri. Nu ştiu câţi suporteri erau.”, a spus Alexa la Look Plus.

Potrivit martorilor oculari, în momentul în care Dan Alexa urca în autocar mai mulți fani orădeni au reușit să treacă de jandarmi și i-au rupt treningul antrenorului încercând să-l doboare. La rândul său, acesta a ripostat cu pumnii și picioarele, conflict ce a fost stins de intervenția jandarmilor.

Rapid București a reușit să câștige cu 2 – 1 un meci în care UTA a deschis scorul în minutul 39 prin Miculescu. Giuleștenii au întors scorul în favoarea lor în partea a doua prin cele două reușite semnate de Mello în minutele 57 și 78. Rapid a urcat pe locul 3 în Liga 2, loc de baraj pentru promovarea în Liga 1.

Ultima oră
Pe aceeași temă