27.1 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSportDacian Cioloș şi-a publicat declaraţia de avere. Ce proprietăţi are premierul

Dacian Cioloș şi-a publicat declaraţia de avere. Ce proprietăţi are premierul

Dacian Cioloș și-a publicat, miercuri, declarația de avere, pe site-ul Guvernului. Documentul arată că premierul are un apartament și o casă în București, o casă de vacanță și un teren de 10.000 de metri pătrați la Mărișel, în județul Cluj, dar și peste 60.000 de euro în conturi și depozite deschise în Franța și în Belgia.

Potrivit declarației sale de avere, premierul Dacian Cioloș are un teren intravilan în suprafață de 10.000 de metri pătrați cumpărat în 2009 în localitatea Mărișel din județul Cluj, unde deține și o casă de vacanță de 98 de metri pătrați, construită în acest an.

De asemenea, premierul are, împreună cu soția sa, Valerie Cioloș, un apartament de peste 144 de metri pătrați cumpărat în acest an, precum și o casă de 92 de metri pătrați cumpărată în 2002, ambele locuințe fiind în Capitală.

Premierul nu deține nicio mașină și nici bijuterii sau obiecte de artă, însă a vândut un autoturism Nissan Qashqai în anul 2014, cu suma de 12.500 de euro.

Dacian Cioloș are peste 60.000 de euro în conturi și depozite bancare deschise în Belgia, la Bruxelles, și în Franța. De asemenea, el are și 20.447 de lei într-un cont deschis în București.

La capitolul venituri, Dacian Cioloș menționează suma de 132.400 de euro, obținută ca salariu de la Comisia Europeană, în primele zece luni ale acestui an. El a încasat de la Comisia Europeană și o indemnizație ”tranzitorie” de 16.084 de euro, pe două luni.

Membrii Guvernului Cioloş au depus jurământul de învestitură în 17 noiembrie.

 

 

Cele mai citite

Tesla va concedia peste 10% din personal la nivel global

Tesla va concedia peste 10% din forța sa de muncă la nivel global, se arată într-o notă internă consultată luni de Reuters, în contextul...

Premierul României se întâlnește cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, la București, cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor, Paul Grod. Întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria, în ziua...

Congresul Mondial al Ucrainenilor s-a desfășurat la București. Ucraina cere să fie invitată în NATO chiar în anul 2024

Congresul Mondial al Ucrainenilor (UWC), organizație care îi reprezintă pe ucrainenii din întreaga lume, și-a desfășurat lucrările la București, iar președintele UWC, Paul Grod,...
Ultima oră
Pe aceeași temă