14.4 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSportDacian Cioloș, despre decizia sa de a zbura în Germania la clasa...

Dacian Cioloș, despre decizia sa de a zbura în Germania la clasa Economic: Lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?

Premierul Dacian Cioloș a precizat, miercuri, că decizia sa de a zbura la clasa Economy nu face parte dintr-o campanie de PR. Precizarea vine după ce, TVR a relatat că șeful Executivului a refuzat să stea la clasa Business, în timpul unui zbor spre Germania.

„Nici eu nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy încă de când lucram la Comisia Europeană. De când sunt PM am zburat de multe ori cu Economy. Dar acum cu fotografia asta (de care eu nu am ştiut înainte să o văd în presă), lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?”, a comentat Dacian Cioloş, pe pagina de Facebook a Vice Romania, ca răspuns la un material de opinie privin campania de imagine a Guvernului Cioloş.

TVR a publicat, duminică, o fotografie care îl surprinde pe premier la clasa Economic a unei curse aeriene de linie TAROM, în timp ce se deplasa în Germania, pentru o vizită oficială.

Potrivit sursei citate, șeful Executivului a fost invitat de o însoțitoare de zbor să ia loc la clasa BUsiness, la urcarea în avion, însă el refuzat şi a spus că va sta acolo unde i-a fost alocat loc.

Cele mai citite

Societatea civilă și exprimarea ei

Provocările la adresa democrației sporesc în ultima vreme. Ele vin, în cele din urmă, din slăbirea societăților civile. Stingerea vocilor civice se observă direct sau...

Executoare judecătorească, acuzată că și-a însușit peste 200.000 de lei

O executoare judecătorească din Suceava este acuzată că și-a însușit peste 200.000 de lei, bani obținuți din vânzarea unui imobil, pe care trebuia...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...
Ultima oră
Pe aceeași temă