9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportCum sa alegi dintre cele mai bune case de pariuri? Ghid începători

Cum sa alegi dintre cele mai bune case de pariuri? Ghid începători

Specialiștii ne spun că este important să cunoaștem caracteristicile operatorilor de top și să ne înregistrăm la mai multe agenții, pentru a putea beneficia de cele mai bune condiții de pariere posibile.

Aspectul legalității
Înainte de a intra în detaliile specifice zonei de pariuri, trebuie să atragem atenția asupra aspectului legalității. Persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani și au reședință legală în România au dreptul să parieze online, însă numai la casele de pariuri sportive licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Vezi aici unde poți paria online în siguranță și fără nici un fel de risc!

După deschiderea unui nou cont la pariuri online, ești obligat prin lege să-ți verifici vârsta, identitatea și adresa, așa că va trebui să-i trimiți operatorului documentele solicitate. Nu te îngrijora din acest punct de vedere, pentru că datele tale sunt în siguranță.

Oferta de pariuri
Piața românească de pariuri online este una extrem de competitivă. Există câteva agenții de pariuri de top, care te vor da pe spate prin prisma ofertei de pariuri, însă nu trebuie să pici în capcana publicității, ci să te uiți la toate lucrurile care te interesează înainte de a lua o decizie. Importanța acestui aspect este dată de o serie de factori, precum:

– data publicării ofertei în relație cu data meciurilor

– existența tipurilor de pariuri care te interesează în oferta pre-meci și live

– valoarea cotelor pentru opțiunile de pariuri pe care obișnuiești să pariezi

– valoarea cotelor pentru piețele de pariuri live

– sporturile, ligile și tipurile de pariuri și de bilete eligibile pentru Cash Out

– comisionul reținut de operator la închiderea pariurilor înainte de termen.

Notând elementele care te interesează în mod special, vei putea face comparații extrem de relevante între diversele agenții de pariuri sportive online pe care le simpatizezi.

Promoțiile
Agențiile de pariuri online se întrec în a lansa bonusuri și promoții cât mai atractive în idee de a atrage noi jucători, însă de multe ori, termenii și condițiile ofertelor care par a fi grozave în reclamele de la TV sau în bannerele plasate pe diverse site-uri nu sunt atât de avantajoase pentru jucători.

De aceea, este indicat să consulți cu atenție condițiile de rulaj și eventualele restricții setate de către fiecare operator de jocuri de noroc online în parte, fie că este vorba despre un bonus la pariuri sportive sau un bonus la casino.

Pariuri și transmisiuni live
Dacă ești un împătimit al pariurilor plasate în timpul desfășurării partidelor, atunci trebuie să analizezi cu atenția platforma de pariuri live, pentru a vedea viteza de procesare a pariurilor, oferta de pariuri live, pentru a vedea dacă găsești meciurile și tipurile de pariuri care te interesează, dar și oferta de transmisiuni live video, în cazul în care obișnuiești să urmărești meciuri live pe internet.

Experiența de pariuri pe mobil
Mulți pasionați de adrenalină s-au familiarizat în ultimii ani cu pariurile din mers. În funcție de stilul tău de joc și de strategiile pe care le aplici, vei putea avea mai multă sau mai puțină nevoie de alerte pe care să le primești pe telefonul mobil. În plus, accesul rapid la pariuri poate face diferența în anumite cazuri, lucru pe care este indicat să-l testezi înainte de a-ți muta banca la noul operator. Totodată, trebuie să ții cont de eventualele diferențe care pot apărea pentru aplicațiile destinate sistemelor de operare iOS și Android, pentru a nu te trezi cu surprize neplăcute.

Seriozitate și relații cu clienții
Degeaba descoperi o nouă casă de pariuri online care pare să aibă tot ceea ce ți-ai dorit, dacă angajații sunt neserioși. Această problemă s-a diminuat în mare măsură din cauza implementării sistemului de licențiere, însă, cu toate acestea, există diferențe între operatorii de pariuri online la care românii pot paria legal. De aceea, este bine să analizezi feedback-ul celorlalți pariori și să alegi numai variantele de încredere.

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă