27 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportCu cine merge Dragnea în Israel

Cu cine merge Dragnea în Israel

Liviu Dragnea a plecat, ieri, în vizită în Israel însoțit de șase parlamentari și doi consilieri.

Programul de proiect al vizitei include întrevederi cu Yull Yoel Edelstein, președintele Knessetului, cu înalți demnitari israelieni, o serie de sesiuni de lucru la nivelul comisiilor parlamentare, precum și o vizită la memorialul Yad Yashem. Interesantă este, însă, lista celor care îl vor însoți pe președintele Camerei Deputaților, potrivit memorandumului aprobat de Biroul Permament.

Printre aceștia se numără Marian Cucșa (ALDE) sau Doina Feodorivici (PSD), ambii din Comisia pentru controlul SRI.  Din delegație mai fac parte Georgian Pop (PSD), membru al Comisiei de Apărare și fost președinte al Comisiei SRI, Gheorghe Căprar (PSD), președintele Comisiei de apărare.  Se poate presupune că prezența acestora are legătură cu punctul din program referitor la sesiunile de lucru la nivelul comisiilor mparlamentare.

Din delegație mai fac parte Natalia Intotero (PSD), vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă și Silviu Vexler, reprezentantul minorității evreiești în Parlamentul României.

Totodată, din delegație vor mai face parte Anca Spiridon și Paul Ionescu, director general și, respectiv, consilier la Cancelaria Președintelui Camerei Deputaților. Presa a scris că ordonanța 13 a fost scrisă pe calculatorul deținut de Anca Spiridon de la Camera Deputaților.

Partea israeliană va acoperi cazarea pentru trei persoane – Liviu Dragnea, Georgian Pop și Dorel Căprar. Costurile privind transportul internațional, cazarea pentru ceilalți membri ai delegației, diurna și alte cheltuieli vor fi acoperite din bugetul Camerei Deputaților. Este a doua vizită a lui Dragnea în Israel, după cea din luna martie a acestui an.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă