Cristina Neagu, înainte de România - Rusia: Haideţi fetelor, din toată inima pentru România!

Căpitanul naţionalei feminine de handbal Cristina Neagu, care nu va mai putea evolua la Campionatul european de handbal după ce s-a accidentat grav în meciul cu Ungaria, a postat, vineri, un mesaj de încurajare pentru colegele sale care întâlnesc Rusia în semifinale, de la 18.30.

Share

Rl online 0 comentarii

14.12.2018 - 14:59

Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior în meciul cu Ungaria şi va fi indisponibilă pentru o perioadă de aproximativ şase luni de zile, atât cât durează recuperarea în astfel de cazuri. Prin urmare, ea nu va mai evolua la Campionatul European din Franţa. Handbalista a fost înlocuită de Bianca Bazaliu de la CSM Bucureşti.

"Haideţi fetelor, din toată inima pentru România! Rusia - România de la ora 18:30 în semifinalele Campionatului European!" a transmis, vineri, Cristina Neagu, pe Facebook.

Naţionala feminină s-a antrenat vineri dimineaţă în Paris Bercy înaintea semifinalei cu Rusia, programată de la ora 18:30. La şedinţa de pregătire a participat şi Bianca Bazaliu, cea care i-a luat locul Cristinei Neagu în lotul de „16”.

 
 
 

Comentarii