19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportCrin Antonescu: Providenţialii sunt extrem de rari şi nu este niciunul printre...

Crin Antonescu: Providenţialii sunt extrem de rari şi nu este niciunul printre noi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seară într-o emisiune televizată că nu are „niciun fel de speranţă” că în rândul actualei clase politice ar exista vreun om „providenţial care să facă totul”.

„Eu nu am în niciun fel speranţa că un singur om vreodată pentru PNL sau pentru o ţară va face totul. Nu cred în acest lucru. Noi în general liberalii nu credem în oameni providenţiali dar eu am spus într-o împrejurare că eu cred că există oameni providenţiali.

Istoria a dovedit că există astfel de oameni, dar nu avem noi acum niciunul printre noi şi nu se vede la orizont şi ca atare de câte ori vom proceda confundând pe vreunul dintre noi, un Băsescu, altcineva, va intra unuia dintre noi în cap că este providenţial, este o mare greşeală. Providenţialii sunt extrem de rari şi nu este niciunul printre noi, vă asigur”, a spus Antonescu la Antena 3. 

El a precizat că PNL este pregătit cu proiecte şi intenţii bune să schimbe România şi să îşi gestioneze propriul succes.  

Citeşte şi: Elena Udrea, despre candidatura sa la şefia PDL: Cred că pot să duc partidul la câştigarea alegerilor şi la guvernare

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă