20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportCrin Antonescu l-a serbat de Crăciun pe "Sfântul Cristian". După care s-a...

Crin Antonescu l-a serbat de Crăciun pe „Sfântul Cristian”. După care s-a răzgândit

Un mesaj postat pe contul de Facebook al liderului PNL, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, ura LA MULŢI ANI celor care şi-au serbat pe 25 onomastica, informează Realitatea.net.

Mesajul făcea referire şi la Sfântul Cristian, care nu pică însă pe 25 decembrie. Prin urmare, la câteva ore după postare, mesajul a fost şters, cu tot cu urările celorlalţi utilizatori de pe Facebook.

„Azi, în zi de Sărbătoare, le doresc din suflet un sincer LA MULŢI ANI tuturor celor care îşi serbează onomastica. Sfântul Cristian să vă ocrotească pretutindeni. Multă sănătate, fericire, împliniri şi realizări pe toate planurile. Pace şi linişte alături de cei dragi!”. Acesta este mesajul postat pe contul de Facebook al lui Crin Antonescu.

Mesajul a primit zeci de SHARE-uri şi sute de LIKE-uri. Totuşi, deşi pe 25 decembrie se serbează şi onomastica Cristianilor sau Cristinelor, Sântul Cristian nu are legătură cu aceasta dată.

Ulterior, în momentul în care mai mulţi utilizatori de pe Facebook au observat eroarea, mesajul a fost şters de administratorii paginii. Cu tot cu urările de bine ale prietenilor lui Crin Antonescu.

Citeşte şi Mesajul de Crăciun al Regelui Mihai

Mesajul de Crăciun al preşedintelui Traian Băsescu pentru români

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă