12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportCrin Antonescu: Am făcut un gest nepoliticos când am plecat de la...

Crin Antonescu: Am făcut un gest nepoliticos când am plecat de la învestirea Ramonei Mănescu

Crin Antonescu a explicat, duminică seară, la B1TV ce anume l-a făcut să plece de la învestirea Ramonei Mănescu la Transporturi. El a spus că a făcut un gest ”neobişnuit de nepoliticos”.

”La investirea Ramonei Mănescu am plecat când a început să vorbească preşedintele, un gest profund nepoliticos, violent de inuzual din următorul motiv:

atunci când domnia sa a spus că vrea o discuţie cu mine pe tema numirii ministrului la Transporturi, când era vorba să fie pus Ovidiu Silaghi şi când am dat curs acestei solicitări şi m-am dus, eu l-am întrebat. Nu am obiceiul să discut despre discuţii private.

Puţinele discuţii private, niciodată eu nu am vorbit despre ele. Atunci eu l-am întrebat şi am spus nu comentez, e vreo problemă cu Ovidiu Silaghi sau nu e, să nu mai facem ţara asta de râs”, a Antonescu.

”Vine câte un oficial care fără nicio justificare nu vrea să te primescă în Schengen foloseşte pretextul ăsta şi spune, uite, miniştrii au probleme. Ca să nu ascult un discurs ipocrit despre justiţie, legalitate şi mai nu ştiu ce, am luat decizia la faţa locului de a pleca”, a spus Crin Antonescu.

”Când nu m-a invitat la învestirea lui Andrei Gerea, am spus, a, cred că e o replică la faptul că eu am plecat atunci şi atât, nu am pornit vreun scandal”, a arătat el.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă