Cotele caselor de pariuri pentru transferurile lui Ronaldo și Kane

Declarațiile recente ale lui Cristiano Ronaldo, prin care lasă de înțeles că vrea să o părăsească pe Real Madrid, a dat naștere speculațiilor legate de viitoarea echipă pentru care va evolua starul portughez din sezonul viitor.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 10.07.2018 - 13:19

Casele de pariuri nu au ratat ocazia de a introduce în ofertele lor și cote pentru viitoarea destinație a lui Ronaldo, dar și pentru eventuale transferuri ale lui Neymar sau Kane.

Cum era și de așteptat, Juventus este dată de casele de pariuri ca favorită la transferarea lui Cristiano Ronaldo, cu o cotă de 1,60. Aceasta, în timp ce o revenire a deținătorului Balonului de aur la Manchester United are o cotă de 5,00.

Ronaldo le-a și transmis suporterilor lui Juve un mesaj de mulțumire, după golul memorabil, din foarfecă, marcat în poarta torinezilor, în ultima ediție de UEFA Champions League.

O eventuală trecere a brazilianului Neymar la Real Madrid, pentru a-l înlocui pe Ronaldo are o cotă de 3,00. Totuși, casele de pariuri consider cea mai probabilă varianta rămânerii lui Neymar la PSG, acordând o cotă de 1,33.

Un transfer al celui mai bun marcator al Angliei la Cupa Mondială, Harry Kane, la Real Madrid are o cotă de 10,00. Pentru o continuare la Tottenham, Kane are o cotă de 8,75, pentru un transfer la Manchester United, 25,25 și 33,5 pentru ajungerea la PSG.

Anthony Martial are cota 2,15 să rămână la Manchester United și 3,90 să meargă la Juventus, în timp ce transferul francezului la Inter Milano i-ar putea îmbogăți pe cei care mizează pe această mutare, cu o cotă de 33,29.

Lionel Messi este dat ca favorit să rămână la FC Barcelona, cu o cotă de 1,02, în timp ce un transfer la Manchester City este cotat cu 14,56, iar o mutare la PSG, cu 28,25.

Comentarii