Cosmin Contra, deranjat de reziliere făcută de conducerea clubului Dinamo

Cosmin Contra, antrenorul formației Dinamo București, a anunțat că este posibil ca la meciul de vineri cu FC Argeș să nu mai fie pe bancă.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 01.12.2020 - 12:48

Plecarea lui Cosmin Contra de la Dinamo depinde de negocierea dintre antrenor și conducerea clubului în ceea ce privește plata drepturilor salariale, restante de mai bine de trei luni.

„Imediat după meciul cu Astra am avut o discuţie cu Rufo Collado, am stat două ore de vorbă, ei îşi doreau schimbarea, eu la fel. Le-am făcut o ofertă decentă, din punctul meu de vedere, după care Rufo Collado m-a pasat unui avocat. Acel avocat a făcut o singură ofertă, o contraofertă, de fapt, care mi-a arătat cât de mult apreciază ei munca mea.

Eu am propus pentru mine şi staff salariile plătite la zi iar ei mi-au oferit un salariu acum şi două salarii în februarie din drepturile de televiziune. Numai că drepturile de televiziune nu mai sunt, nu mai pot fi cesionate. Aş fi dorit să fiu plătit pentru munca depusă în aceste trei luni, aproape 100 de zile. Am fost foarte naiv.”, a explicat Cosmin Contra la DigiSport.

Comentarii