13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCorina Creţu: Alegerea lui Prigoană o salvează pe Elena Udrea de la...

Corina Creţu: Alegerea lui Prigoană o salvează pe Elena Udrea de la o înfrângere ruşinoasă

Vicepreşedintele PSD Corina Creţu consideră că desemnarea lui Silviu Prigoană drept candidat din partea PDL la Primăria Capitalei o salvează pe Elena Udrea de la o înfrângere ruşinoasă.

“În mod normal, ca preşedintă a PDL Bucureşti, Elena Udrea ar fi trebuit să candideze pentru Primăria Capitalei. Desemnarea lui Silviu Prigoană o salvează pe doamna Udrea de la o înfrângere ruşinoasă. Deci, în final, va fi o luptă între Sorin Oprescu susţinut de USL şi Silviu Prigoană asumat de Elena Udrea. Acum lucrurile sunt clare, iar bucureştenii vor fi cei care vor decide”, a afirmat, sâmbătă Corina Creţu, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES de Biroul de Presă al PSD.

Corina Creţu a precizat că Sorin Oprescu a reuşit să finalizeze o serie de proiecte importante pentru Bucureşti, acest lucru fiind apreciat de locuitorii Capitalei.

“Capitala este pe un drum bun de când Sorin Oprescu este Primar General. În ciuda crizei economice şi a unui Consiliu General potrivnic, Sorin Oprescu a reuşit să finalizeze o serie de proiecte foarte importante pentru Bucureşti. Bucureştenii ştiu foarte bine cine a făcut rău oraşului şi cine a luptat pentru interesele lor, iar acest lucru se va vedea la vot, unde actualul primar general va obţine, fără probleme, încă un mandat”, a menţionat Corina Creţu în comunicat.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă