8 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportConstantin îi dă replica lui Antonescu: Să trateze PC cu respect

Constantin îi dă replica lui Antonescu: Să trateze PC cu respect

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că strategia lui Crin Antonescu este “profund greşită”, transmite Agerpres. 

Citeşte şi: Antonescu: Relaţia cu PC nu mai există

“Este regretabil că se încearcă acumularea de capital politic prin declaraţii îndreptate împotriva partenerilor din USL. În calitate de preşedinte al Partidului Conservator, consider că singura soluţie certă de creştere politică pentru USL sau pentru lideri ai USL este focalizarea pe agenda cetăţeanului şi pe obiectivele asumate de USL în plan guvernamental. Cred cu tărie că strategia domnului Antonescu e profund greşită”, a punctat preşedintele PC, într-o declaraţie remisă Agerpres.

El a subliniat că există o relaţie foarte bună între el şi premierul Victor Ponta, pentru că acesta a înţeles importanţa agriculturii româneşti şi a oferit constant sprijin pentru atingerea obiectivelor asumate prin programul de guvernare la acest capitol.

“Personal, îmi doresc ca dl. Antonescu să iasă din spirala confruntării şi să trateze Partidul Conservator cu respectul cuvenit unui partener care a sprijinit permanent şi fără ezitări obiectivele asumate de USL”, a spus ministrul Agriculturii.

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat luni că preşedintele PC este doar un subordonat al lui premierului Victor Ponta.

Cele mai citite

Șase persoane au fost salvate din accidentul de elicopter, în largul coastei Norvegiei

Un elicopter care transporta șase persoane s-a prăbușit miercuri în ocean, în largul coastei de vest a Norvegiei, iar toate cele șase persoane de...

Guvernul român umflă acțiunile Gabriel Resourses

Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montană Gold Corporation S:A.), aflată în litigiu cu statul român la Curtea de...

Care este mișcarea fiscală care poate să producă „monștri”

Discuțiile despre cota unică sau impozitarea progresivă sunt inserate artificial pe agenda publică, spune Bogdan Huţucă, preşedintele Comisiei pentru buget finanţe din Camera...
Ultima oră
Pe aceeași temă