16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportConducerea Camerei se întâlneşte joi pentru sancţionarea deputaţilor care au votat la...

Conducerea Camerei se întâlneşte joi pentru sancţionarea deputaţilor care au votat la două mâini

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va întruni, joi, pentru a aplica sancţiunile pentru deputaţii care au votat la două mâini, a declarat, luni, liderul grupului PSD, Mircea Duşa, scrie Mediafax.

Duşa a precizat că, la şedinţa de luni a Biroului Permanent, preşedintele Camerei Roberta Anastase a propus ca joi să aibă loc, la ora 11:00, o şedinţă a Biroului Permanent în care se vor aplica sancţiunile pentru deputaţii care au votat la două mâini.

“Sancţiunile sunt cele prevăzute de lege, de la o zi până la 30 de zile suspendare”, a spus Mircea Duşa.

Întrebat dacă Biroul Permanent se întruneşte pentru a decide câte zile de suspendare vor fi date deputaţilor care au votat la două mâini, Mircea Duşa a spus: “Exact de asta a fost convocat Biroul Permanent la ora 11:00”.

Secretarul Camerei Dumitru Pardău a precizat, la rândul său, că decizia în privinţa celor care au votat la mai multe cartele a fost amânată până joi, urmând ca liderii grupurilor parlamentare să se întâlnească marţi “pentru a conveni asupra acestui aspect”.

Cele mai citite

Ben Affleck și Jennifer Lopez o iau pe drumuri separate? “Au probleme în căsnicie”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au probleme în căsnicie, susține o persoană din interior. Cei doi locuiesc în case separate. Cu toate acestea, verighetele...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Zeci de comune și orășele l-au îmbogățit cu afaceri mici și multe

Compania Ideas Funding Pack SRL a reușit să se afirme pe piață prin intermediul consultanței oferite comunităților mici. Cu un flux constant de...
Ultima oră
Pe aceeași temă