17.1 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSportCioroianu: Tariceanu va deveni un highlander

Cioroianu: Tariceanu va deveni un highlander

Ministrul de externe, vicepresedintele PNL Adrian Cioroianu, a declarat, vineri, la Costinesti, ca, in cazul in care liberalii raman la guvernare dupa motiunea de cenzura anuntata de PSD, premierul Tariceanu va deveni, probabil, un highlander.

"Daca vom ramane la guvernare, probabil ca premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi un highlander, pentru ca din 2005 eu tot aud la fiecare doua luni ca cel care conduce guvernul va pleca acasa si guvernul liberal va cadea de la putere", a sustinut Cioroianu, la cursurile scolii de vara a TNL.

Liderul PNL a afirmat ca "guvernele sunt diabolizate oriunde in lume" si ca, teoretic, exista sansa de a pleca de la guvernare in egala masura cu cea de a ramane.

"Daca vom pleca, vom pleca cu fruntea sus", le-a spus Adrian Cioroianu tinerilor liberali.

In plus, Cioroianu a spus ca, in opinia sa, "oricarui partid ii va fi din ce in ce mai greu, in urmatorii ani, sa conduca Romania".
"Nu mai cred intr-o Romanie care sa fie guvernata de un singur partid. Cred ca romanii sunt din ce in ce mai greu de satisfacut", a apreciat liberalul, mentionand faptul ca "exista un pericol de mondenizare a politicii".

"In viitorul apropiat nu se vor vota oameni pentru ceea ce spun, ci mai curand se vor vota oameni vizibili care vor reusi sa capteze atentia noastra prin media", a conchis ministrul liberal.

Ministrul de externe a participat, vineri dimineata, la cursurile scolii de vara a tinerilor liberali, carora le-a vorbit despre liberalism, despre guvernarea liberala, despre motiunea de cenzura, dar si despre probleme ce tin de domeniul pe care el il coordoneaza.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Descoperă viitorul construcțiilor: Case pe structură metalică

Într-o lume care se mișcă rapid, inovația în construcții ne oferă o soluție elegantă și durabilă: casele pe structură metalică. Aceste minuni ale tehnologiei...

Descoperă viitorul construcțiilor: Case pe structură metalică

Într-o lume care se mișcă rapid, inovația în construcții ne oferă o soluție elegantă și durabilă: casele pe structură metalică. Aceste minuni ale tehnologiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă