19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportChiliman: Udrea vrea, prin Legea Capitalei, să pună mâna pe 2,5 miliarde...

Chiliman: Udrea vrea, prin Legea Capitalei, să pună mâna pe 2,5 miliarde de euro

Preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, a criticat, duminică, la Europa FM, Legea Capitalei, promovată de Elena Udrea, menţionând că această doreşte să pună mâna, prin promovarea actului nomativ, pe 2,5 de miliarde de euro, potrivit Mediafax.

„Legea asta, pe lângă cuvintele frumoase, ascunde un singur lucru: dorinţa de a pune mâna pe cele 2,5 miliarde de euro şi a le pune la dispoziţia intereselor politico-financiare din spatele dânsei şi al PDL”, a spus Andrei Chiliman.

Chiliman, a declarat, de asemenea, că USL nu a fost constituită la nivelul Capitalei pentru că nu s-a găsit la PSD „terenul solid necesar unei construcţii solide”, el reproşând social-democraţilor votul alături de PDL legat de bugetul oraşului.

„Consilierii PSD au votat alături de cei ai PD modificările aduse bugetului de PD, pentru că au făcut un troc pe spatele bucureştenilor şi a proiectelor mari, ca să se finanţeze nişte lucrări de reabilitarea a unor străzi din Sectorul 5, pe banii bugetului municipalităţii”, a spus Chiliman.

El a menţionat că USL nu a fost constituită încă la nivelul Bucureştiului pentru că nu a gasit la PSD „terenul solid necesar unei construcţii solide”.

Întrebat când se vor rezolva aceste lucruri, Chiliman a răspuns: „E o chestiune pe care trebuie să o decidă preşedintele PSD-ului, împreună, probabil, cu factorii responsabili. Noi aşteptăm ca dânşii să îşi clarifice opţiunile, ca să putem să continuăm discuţiile”.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă