25 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSportChiliman: Udrea vrea, prin Legea Capitalei, sฤƒ punฤƒ mรขna pe 2,5 miliarde...

Chiliman: Udrea vrea, prin Legea Capitalei, sฤƒ punฤƒ mรขna pe 2,5 miliarde de euro

PreลŸedintele PNL BucureลŸti, Andrei Chiliman, a criticat, duminicฤƒ, la Europa FM, Legea Capitalei, promovatฤƒ de Elena Udrea, menลฃionând cฤƒ aceastฤƒ doreลŸte sฤƒ punฤƒ mâna, prin promovarea actului nomativ, pe 2,5 de miliarde de euro, potrivit Mediafax.

„Legea asta, pe lângฤƒ cuvintele frumoase, ascunde un singur lucru: dorinลฃa de a pune mâna pe cele 2,5 miliarde de euro ลŸi a le pune la dispoziลฃia intereselor politico-financiare din spatele dânsei ลŸi al PDL”, a spus Andrei Chiliman.

Chiliman, a declarat, de asemenea, cฤƒ USL nu a fost constituitฤƒ la nivelul Capitalei pentru cฤƒ nu s-a gฤƒsit la PSD „terenul solid necesar unei construcลฃii solide”, el reproลŸând social-democraลฃilor votul alฤƒturi de PDL legat de bugetul oraลŸului.

„Consilierii PSD au votat alฤƒturi de cei ai PD modificฤƒrile aduse bugetului de PD, pentru cฤƒ au fฤƒcut un troc pe spatele bucureลŸtenilor ลŸi a proiectelor mari, ca sฤƒ se finanลฃeze niลŸte lucrฤƒri de reabilitarea a unor strฤƒzi din Sectorul 5, pe banii bugetului municipalitฤƒลฃii”, a spus Chiliman.

El a menลฃionat cฤƒ USL nu a fost constituitฤƒ încฤƒ la nivelul BucureลŸtiului pentru cฤƒ nu a gasit la PSD „terenul solid necesar unei construcลฃii solide”.

Întrebat când se vor rezolva aceste lucruri, Chiliman a rฤƒspuns: „E o chestiune pe care trebuie sฤƒ o decidฤƒ preลŸedintele PSD-ului, împreunฤƒ, probabil, cu factorii responsabili. Noi aลŸteptฤƒm ca dânลŸii sฤƒ îลŸi clarifice opลฃiunile, ca sฤƒ putem sฤƒ continuฤƒm discuลฃiile”.

 

 

Cele mai citite

VIDEO Un elev de 14 ani este autorul atacului armat de la un liceu din SUA care s-a soldat cu cel puลฃin patru morลฃi...

Suspectul arestat รฎn urma atacului armat care s-a soldat miercuri cu cel puลฃin patru morลฃi ลŸi nouฤƒ rฤƒniลฃi รฎntr-un liceu american este un elev...

China, Brazilia ศ™i India sunt favoritele lui Putin pentru negocierile de pace cu Ucraina

Beijing, Brazilia sau New Delhi โ€“ acestea sunt capitalele pe care Vladimir Putin le-ar considera intermediari cinstiศ›i รฎn discuศ›iile pentru a pune capฤƒt rฤƒzboiului...

Alfred Bulai, audiat din nou pentru acuzaศ›ii de agresiune sexualฤƒ. Anchetatorii fac percheziศ›ii suplimentare

Sociologul Alfred Bulai, reศ›inut miercuri dimineaศ›ฤƒ, a fost adus joi รฎn faศ›a procurorilor de la Parchetul Judecฤƒtoriei Sectorului 1 pentru a fi audiat รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ