25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportChiliman: Atacurile Elenei Udrea la adresa mea - rostirea cu tupeu de...

Chiliman: Atacurile Elenei Udrea la adresa mea – rostirea cu tupeu de minciuni sfruntate

Preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, răspunde criticilor pe care i le-a adus Elena Udrea calificând declaraţiile democrat-liberalei drept „minciuni sfruntate„, spuse „după metoda patentată pe linia Şcoala de la Băneasa-Anvers-Golden Blitz”, informează NewsIn.

„Calific atacurile Elenei Udrea la adresa mea drept reacţia unui personaj care are o singură calificare: rostirea cu tupeu a minciunilor sfruntate, după metoda patentată pe linia Şcoala de la Băneasa-Anvers-Golden Blitz. Înţeleg disperarea Elenei Udrea că planurile sale şi ale grupului de interese politico-financiare din care face parte sunt încurcate de campania „Apără Bucureştiul/Semnează pentru referendum” prin care îi avertizăm pe bucureşteni cu privire la adevăratele intenţii care se ascund în spatele aşa-numitei Legi a Capitalei. Înţeleg că disperarea o determină pe d-na Udrea să răspundă cu armele pe care le cunoaşte cele mai bine: minciuna, diversiunea, tupeul fără margini. Ieşirea publică a unui personaj paralel cu civilizaţia politică nu merită un răspuns”, susţine Chiliman.

Primarul sectorului 1 face însă precizări în privinţa acuzaţiilor pe care i le-a adus Elena Udrea. „Reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 1 se face la aceleaşi costuri pe metru pătrat ca în acele sectoare ale Capitalei, în care primari gospodari şi preocupaţi de comunitatea lor au preluat costurile reabilitării în bugetul local”, punctează el.

Potrivit lui Chiliman, Elena Udrea „minte cu neruşinare atunci când afirmă că, în Sectorul 1, costurile reabilitării termice sunt de zece ori mai mari decât în celelalte sectoare, afirmaţie bazată pe preţul reabilitării al unui singur apartament, dintr-un singur bloc, construit în perioada interbelică, pe bulevardul Dacia”.

„Că doamna Udrea are mari probleme cu istoria, am aflat-o de la „preşedintele Norvegiei”. Dar nu-mi imaginam că stă atât de prost şi la capitolul „fizică”. Îi transmit pe această cale că mărimea fizică utilizată în calculul preţului reabilitării termice este suprafaţa. Care are ca unitate de măsură metrul pătrat, şi nu apartamentul. Iar dacă Elena Udrea ar utiliza mărimea care trebuie, ar ieşi la socoteală că preţul reabilitării termice în Sectorul 1 este în aceeaşi plajă de cost cu cel din sectoarele 2 sau 3″, subliniază Andrei Chiliman.

„D-na ministru pică testul la fizică, dar poate că-l va trece pe cel de educaţie fizică. De aceea, reiterez invitaţia de a veni la piaţă cu familia Chiliman, fără sepepişti şi camere TV. Să vedem atunci care dintre noi are motive să execute sprint şi cross cu spatele la bucureşteni: ‘tâlharul’ de Chiliman sau ‘reformatoarea morală’ Elena Udrea”, conchide el.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a acuzat joi seară o campania „murdară” dusă de PNL, susţinând că Legea Capitalei propusă de democrat-liberalii bucureşteni este combătută prin atacuri la persoana sa.

A început o campanie murdară, o campanie inacceptabilă, nu de combatere a Legii Capitalei cu argumente, ci o campanie prin care (PNL – n.r.) nu face decât un atac la persoană, prin care au un singur argument împotriva Legii Capitalei, anume că este susţinută de Elena Udrea”, a denunţat preşedintele PDL Bucureşti.

„Este evident pentru oricine că PDL nu are nimic de câştigat la Bucureşti prin susţinerea acestei legi, dimpotrivă, riscăm să pierdem două fotolii de primar. Cei care au de pierdut de pe urma acestei legi sunt cei care gestionează bugete de mii de miliarde în favoarea partidelor lor şi a camarilei personale, cei care au de pierdut sunt cei din PNL, pentru care Andrei Chiliman e puşculiţa care le alimentează campaniile electorale”, a adăugat Udrea.

Ea a precizat că, dacă se va adopta noua Lege a Capitalei, Chiliman va trebui să explice de ce costă reabilitatea termică în sectorul 1 „de 10 ori cât în sectorul 2”, precum şi problemele legate de contractul de salubrizare şi de construcţiile de pe spaţiile verzi.

Elena Udrea a salutat organizarea unui scrutin popular pentru Legea Capitalei, asigurând că PDL „va vota pentru referendum” şi criticând campania „mizerabilă” dusă împotriva acestei propuneri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă