FOTO: prosport.ro

CFR Cluj încinge lupta în trei în fruntea Ligii 1

CFR Cluj a câștigat cu 2 – 0 meciul cu FCSB și reintră cu șanse reale în lupta pentru un nou titlu de campioană.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2020 - 12:24

CFR Cluj a reușit să depășească înfrângerea dureroasă din Liga Europei în fața elvețienilor de la Young Boys Berna, ajutați de grave erori de arvitraj să meargă mai departe în competiție, și au învins echipa de pe primul loc din Liga 1.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 35 prin Deac, după o lovitură de la 11 metri acordată ușor la un duel pentru minge între Miron și Vojtus. Ardelenii au închid definitiv conturile în minutul 73, gol înscris de Costache, și se apropie la un singur punct de Universitatea Craiova, echipa de pe locul 2 care are luni meci cu UTA Arad. FCSB rămâne pe prima poziție dar distanța față de locul 3 s-a redus la doar trei puncte.

„Suntem obosiţi, suntem consumaţi, suntem în continuare afectaţi după ce s-a întâmplat în ultima perioadă, chiar dacă nu ne place să recunoaştem şi nu am avut aceeaşi energie pe care adversarul nostru de azi a avut-o. Cu atât mai mare este meritul echipei, pentru că a muncit, a alergat, am ştiut să şi suferim în multe momente. Consider că e o victorie mare, chiar nu m-a interesat deloc latura estetică astăzi. E o victorie mare, o victorie de moral, împotriva unui adversar care venea după un parcurs excelent şi este în totalitate meritul echipei care demonstrează încă o dată nu numai valoare, ci şi foarte mult caracter.”, a spus după meci Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj.

„O înfrângere dureroasă, consider că am controlat jocul cea mai mare parte, însă experienţa celor de la CFR Cluj şi-a spus cuvântul şi în final a trebuit să ne declarăm învinşi. E un sentiment neplăcut, trebuie să trecem cât mai repede peste acest moment, mai avem două meciuri în acest an pe care trebuie să le gestionăm foarte bine şi să obţinem maximum din ele. E portar, trebuie să-şi facă datoria când vine la alt club, asta e. Nu am avut şansă, ne-au lispit puţină şansă la finalizare şi puţină inspiraţie şi nu am reuşit să marcăm. Cred că dacă reuşeam să marcăm cel puţin o dată, altfel se desfăşura jocul şi chiar puteam câştiga. E un final de an dificil, avem trei partide foarte, foarte grele, campioana, vicecampioana şi Sepsi, care se dovedeşte o echipă incomodă. Trebuie să tratăm meciurile foarte serios şi să le câştigăm pe amândouă.”, a comentat la final Anton Petrea, antrenorul formației FCSB.

Comentarii